Mat för sällskapsdjur från AL-KO-TE

Stort urval av AL-KO-TE

AL-KO-TE djurproduktstillverkare presenterar sig. Du hittar mer information här om varumärket AL-KO-TE och deras produkter för djur. Zoobio erbjuder bra priser på alla produkter tillverkade från AL-KO-TE.

Hur mycket rekommenderas AL-KO-TE produkterna? Läs de senaste AL-KO-TE kundrecensionerna.

Dela dina upplevelser med AL-KO-TE produkter. Dela med dig av dina upplevelser för att göra det enklare för andra Zoobio kunder att välja mellan våra produkter.

0
0
0
0
0

AL-KO-TE webbbutik

* Pris inkl. moms * Leveransvillkor
Produkter från AL-KO-TE

Information om tillverkare av djurartiklar AL-KO-TE

AL-KO-TE är djurmat i hög kvalité och godsaker för koikarp och andra slags dammfiskar. De har alla tillverkats sen början av 2000-talet. Märket tillhör det Tyska företaget “Allco Heimtierbedarf GmbH & Co”. KG. Företagets historia börjar år 1973 och dess grundare är Claus Lefers. Till en början bestod företaget endast av tre arbetare som sålde mjölk till kalvar, men tidigt under 2000-talet utökades utbödet av varor till mer än 300 olika slags foder och mat till husdjur.

AL-KO-TE produkter

Företaget erbjuder olika slags mat för koikarp.

 • För ynglingar. I den här kategorin finns produkter som innehåller en bra balans av allt som en växande fisk behöver, det stärker immunförsvaret och har en positiv effekt på fiskens metabolism. Maten innehåller en välbalanserad komposition vilket betyder att det lilla djuret får i sig alla vitaminer och näringsämnen som den behöver.
 • För matning under våren, hösten och vintern. De här produkterna är tillverkade för särskilda säsonger då fisken har speciella behov på grund av de lägre vattentemperaturerna som sölar ner metabolismen. Tack vare de noggrant utvalda ingredienserna som agerar som en källa av proteiner och fetter kan ditt djur med enkelhet smälta ner maten och få tillräckligt med energi på samma gång.
 • För matning under sommartid. Tillverkarna som hör till denna kategori är tillverkade med tanken på att fiskar är väldigt aktiva under sommaren. Ingredienserna inkluderar en komposition av mat som bibehåller fiskens hälsa och naturliga färg.
 • Mat för året om. Utöver särskild mat för olika säsonger så säljer märket även universiell mat som fungerar året. Det är lättsmält mat som ger fisken den nödvändiga mängden energi men förstäker även fiskens immunförsvar.

Naturliga godsaker för koifiskar är utmärkta tillägg till det dagliga matintaget. Tillsammans med fiskgodis får fisken i sig alla nödvändiga näringsämnen: proteiner - ett biologiskt konstruktions material för fiskens krop, fetter - en källa av energi, karotin - för ljusa, klara färger.

Företaget tillverkar även produkter för störar. De fiskarna äter sin mat från botten vilket betyder att mat som flyter på ytan inte passar dem alls. Störar behöver dessutom mycket energi. För att förse de här fiskarna med allt nödvändigt har AI-KO-TE teamet skapat produkter med mycket kalorier som är väldigt lätt smälta som innehåller fiskmjöl av vegetabiliska proteiner av högsta kvalité.

AL-KO-TE säljer även mat till andra sorts dammfiskar. När de produkterna tillverkas har man i åtanke att fiskarna behöver ändringar medan de växer men även under olika säsonger. Du kan till exempel välja fiskfoder som bibehåller guldfiskens klara färger och som är lättsmält även när vattnet har en lägre temperatur. Företaget tillverkar även pinnar med vilka du kan mata alla slags fiskdammar under sommaren men även små pellets till de minsta fiskarterna så som sandkrypare.

Fördelar med produkter från AL-KO-TE

Företaget AL-KO-TE säljer unika produkter som tillverkas med hjälp av de senaste teknologierna. På grund av noga utvalda ingredienser har AL-KO-TE fiskmatsprodukter en positiv effekt på fiskens utseende, tillväxt, matsmältningsprocess och metabolism.

De produkterna förorenar dessutom inte vattnet och kontrollerar tillväxten av alger på grund av den låga fosforhalten. Användningsprocessen av sådanna fiskprodukter är lätta, smidiga och säkra.

Köp AL-KO-TE produkter online

På hemsidan “Zoobio” finns det ett stort utbud av produkter från det här märket. De har alla detaljerade beskrivninger och ett foto. När du tittar på de kan du med säkerhet göra ett bra val.

Processen av att göra själva beställningen är ganska simpel: du lägger de utvalda varorna i kundvagnen, fyller i den nödvändiga betalningsinformationen och skickar in beställningen till oss. Om du har några problem med processen eller vill veta mer om företaget AL-KO-TE så får du mer än gärna fråga våra onlinekonsulter de frågor du kan tänkas ha.

I vår katalog har vi endast produkter av hög kvalité och till bra priser. Vi överraskar dessutom regelbundet våra kunder med fantastiska erbjudanden och rabatter. Med “Zoobio” kan du dra ner kostnaden av att ha ett husdjur.

Med mat och godis produkter till fiskar från AL-KO-TE kommer din fisk få i sig allt den behöver för en god hälsa och dess välmående. Gör din beställning av produkter fårn det här märket på en gång så levererar vi varorna på nolltid!

Följ Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Expertkunnig support
Om Zoobio
Säkert köp
 • Snabb frakt
 • Köparskydd
 • Dataskydd
 • Säker betalning via SSL-kryptering
 • Bästa priser
Säker betalning
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal