Djurtillbehör från Ballistol

Stort urval av Ballistol

Ballistol djurproduktstillverkare presenterar sig. Du hittar mer information här om varumärket Ballistol och deras produkter för djur. Zoobio erbjuder bra priser på alla produkter tillverkade från Ballistol.

Hur mycket rekommenderas Ballistol produkterna? Läs de senaste Ballistol kundrecensionerna.

Dela dina upplevelser med Ballistol produkter. Dela med dig av dina upplevelser för att göra det enklare för andra Zoobio kunder att välja mellan våra produkter.

0
0
0
0
0

Ballistol webbbutik

* Pris inkl. moms * Leveransvillkor
Produkter från Ballistol

Information om tillverkare av djurartiklar Ballistol

Det Tyska företaget Ballistols historia började redan år 1874. På den tiden grundade Friedrich Wilhelm Klever en kemifabrik i Cologne som började tillverka kolbaserade oljor.

Den Tyska armén behövde pålitlig vapenolja osm kunde användas till metaller, trä och läder men även till att behandla skador. Helmut Kleve, son till företagets grundare, skapade just ett sådant universiellt medel. Han kom även fram till namnet på sin uppfining - Ballistol - genom att kombinera två ord “Ballistik” (Ballistik även på Svenska) och “Oleum” (Olja). Just den produkten påbörjade företagets historia.

Ballistol har överkommit alla katalysatorer från 1900-talet fram till nu och fungerar i olika fält inklusive tillverkning av produkter för husdjur. Företaget säljer medel av högsta kvalité för vård av husdjur.

Produkter från Ballistol

 • Oljor för vård av husdjur. De tillverkas av noga testade naturliga ingredienser. De kan även användas som desinfektionsmedel.
 • Insektfrånstötande. Detta är produkter som skyddar husdjuret från myggor, bromsar, löss och så vidare. Effekten kan hålla i upp till 8 timmar.
Fördelar med produkter från Ballistol

Olja fårn Ballistol kan användas för att behandla skador eller som ett universiellt medel för djurvård.

Den tar hand om hud, päls, tassar, hovar, svansar och öron. Den hjälper även mot kliande hud och irriterad hud som blivit biten av insekter, hjäler även mot sommareksem som hästar kan få från trycket av sadlarna. Medlet gör ingen skada mot djuret även om djuret skulle råka svälja det. Oljorna har tillverkats och har efterfrågats i mer än 50 år redan, vilket bevisar dess säkerhet och höga effektivitetsnivå.

Insektfrånstötande passar även känsliga djur och rekommenderas av vetrinärer. De passar även för vård av djurets hud.

Köp produkter från Ballistol online

Om du letar efter kvalitativa produkter till bra priser som kan hjälpa dig ta hand om ditt husdjur så behöver du bara ta en titt i onlineshoppen Zoobio. Här kan du välja bland produkter från Ballistol och köpa dem till mycket bra priser. För att göra en beställning behöver du bara spendera några minuter av din tid. Lägg en passande produkt i kundvagnen, skriv in den nödvändiga betalningsinformationen och slutför din beställning. Vi svarar mer än gärna på dina frågor och levererar dina varor mycket snabbt.

Ballistol bryr sig om och vill vårda om ditt husdjur. Kolla in din höga kvalitén på de här produkterna! Gör din beställning på en gång!

Följ Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Expertkunnig support
Om Zoobio
Säkert köp
 • Snabb frakt
 • Köparskydd
 • Dataskydd
 • Säker betalning via SSL-kryptering
 • Bästa priser
Säker betalning
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal