Djurtillbehör från Bentisorb

Stort urval av Bentisorb

Bentisorb djurproduktstillverkare presenterar sig. Du hittar mer information här om varumärket Bentisorb och deras produkter för djur. Zoobio erbjuder bra priser på alla produkter tillverkade från Bentisorb.

Hur mycket rekommenderas Bentisorb produkterna? Läs de senaste Bentisorb kundrecensionerna.

Dela dina upplevelser med Bentisorb produkter. Dela med dig av dina upplevelser för att göra det enklare för andra Zoobio kunder att välja mellan våra produkter.

0
0
0
0
0

Bentisorb webbbutik

* Pris inkl. moms * Leveransvillkor
Produkter från Bentisorb

Information om tillverkare av djurartiklar Bentisorb

Bentisorb är en kattsand till kattlådor i bentonit. Varumärket etablerades år 2005. Dess ägare är Korodur International GmbH. Det här Tyska företaget har arbetat på sedan år 1936. Dess grundare är Werner Westphal. Företaget lägger mycket uppmärskamhet på varornas kvalité och tillverkar endast varor av helt naturliga material, helt utan asbest eller andra skadliga kemiska tillsatser.

Produkter från Bentisorb

Olika storlekar erbjuds: 0.5-2.5 mm eller 0.8-5.0 mm. Med lite tid kan du ta en närmare titt på ditt husdjur och välja ut en produkt som passar den alldeles utmärkt.

Produkterna finns i färgerna grått eller vitt. Sanden säljs i 5, 10 eller 20 kg paket.

Fördelar med produkter från Bentisorb

Den stora fördelen med deras produkter är att de formar små bollar när den kommer i kontakt med vätska och är därför lätt att ta bort från kattlådan. Samtidigt håller sig delar av sanden torr och går då att fortsätta använda. Produkten kan användas mycket ekonomiskt, att ta hand om husdjuret och lådan tar då inte särskilt mycket tid eller energi från din sida.

På grund av den speciella strukturen av kattsand i bentonit så absorberas otrevliga odörer och vätskor mycket snabbt.

Katten vänjer sig snabbt till leran som de kommer tycka mycket om att gräva i.

Produktkvalitén kontrolleras noga. Den testas regelbundet av certifierade forskningsinstitutioner.

Köp produkter från Bentisorb online

Vill du skaffa kattsand av högsta kvalité till er kattlåda till bra priser utan att spendera för mycket av din tid? Kontakta då Zoobios onlineshop. Där kan du välja ut kattsand från Bentisorb med enkelhet och färdigställa en beställning utan att lämna datorn.

Processen av att göra en beställning är mycket simpel. Om du har några frågor så hjälper våra kvalifierade konsulter dig. Vi gör vårat bästa för att göra produkter av högsta kvalité tillgängliga till mycket bra priser, vilket är anledningen till att vi har satt så bra priser på varor från Bentisorb. Vi erbjuder dig dessutom regelbundet mycket bra erbjudanden och rabatter.

När du väljer produkter fårn Bentisorb så kan du förse din katt med komfort och bli av med omständigheter. Gör din beställning av kattsant på hemsidan Zoobio så kommer du känna dig mycket nöjd med ditt val.

Följ Zoobio
  • Facebook
  • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Expertkunnig support
Om Zoobio
Säkert köp
  • Snabb frakt
  • Köparskydd
  • Dataskydd
  • Säker betalning via SSL-kryptering
  • Bästa priser
Säker betalning
  • VISA
  • Mastercard
  • PayPal