Djurtillbehör från Cat's Best

Stort urval av Cat's Best

Cat's Best djurproduktstillverkare presenterar sig. Du hittar mer information här om varumärket Cat's Best och deras produkter för djur. Zoobio erbjuder bra priser på alla produkter tillverkade från Cat's Best.

Hur mycket rekommenderas Cat's Best produkterna? Läs de senaste Cat's Best kundrecensionerna.

Dela dina upplevelser med Cat's Best produkter. Dela med dig av dina upplevelser för att göra det enklare för andra Zoobio kunder att välja mellan våra produkter.

0
0
0
0
0

Cat's Best webbbutik

* Pris inkl. moms * Leveransvillkor
Produkter från Cat's Best

Information om tillverkare av djurartiklar Cat's Best

Cat’s Best är ett märke som hör till det Tyska företaget J. Rettenmaier und Sohne. Företagets historia började år 1878. Företaget tillverkar en stor variation av produkter, inklusive produkter till husdjur. Cat’s Best är kattsand av granulerat sågspån till kattlådor. De är relaterade till kategoin av kattsand som klumpar sig. Cat’s Best innehåller en minimalisk mängd bearbetade tillsatser för formationen av klumpar. Den här kattsanden är mjukare och lättare än många andra liknande produkter. Företaget erbjuder flera olika slags kattsand, du kan därför välja ut en produkt som passar din katt bäst.

Cat’s Best produkter

 • CAT’S BEST ÖkoPlus. Denna unika kattsand absorberar fukt och odörer tack vare de ultratunna, naturliga fibrerna som den består av. Du behöver byta ut kattsanden helt en gång var 4-6 vecka.
 • CAT’S BEST GreenPower. Denna naturliga kattsand låser inte bara ner luktar effektivt utan den är också mycket mjuk, något som katter med känsliga tassar helt klart kommer tycka om. Produkten tar slut väldigt långsamt: majoriteten av produkten kan hålla i kattlådan i upp till 8 veckor!
 • CAT’S BEST NatureGold. De små kornen som kattsanden består av är tyngre än de i till exempel CAT’S BEST ÖkoPlus, de fastnar därför sällan i kattens päls. Det är ett perfekt val för långhåriga katter. Du behöver byta ut kattsanden in gång var 4-6 vecka.
 • CAT’S BEST Comfort. Den här produkten låser ner lukter under en längre tid. Den här kattsanden är mjuk, kattens tassar kommer stortrivas på sanden. Sanden fyller dessutom inte luften kring lådan med damm, tack vare det passar den katter som har känsliga lungor eller stör sig på damm.
 • CAT’S BEST Universal. Den här kattsanden passar bäst för katter, kaniner, hamstrar, chinchilla, illrar, marsvin och fåglar. Om olika djur bor i ert hushåll så är CAT’S BEST Universal det bästa alternativet.
Fördelar med Cat’s Best produkter

Produkterna från det här märket är mycket kostnadseffektiva. Om du använder de regelbundet så inser du att du spenderar mindre pengar på dem än vad du hade gjort på annan kattsand som kostar mindre, men behöver bytas ut oftare.

Cat’s Best produkterna är tillverkade av oprocesserad tall och gran. De materialen är eko-vänliga och förstör inte naturen. Det finns inga artificiella spår eller tillsatser i produkterna.

Köp Cat’s Best online

På hemsidan Zoobio kan du välja ut och köpa kattsand från ett av de bästa märkena. För att göra det behöver du bara spendera ett par minuter av din tid: undersök utbudet av varor, lägg en passande vara i kundvagnen och slutför din beställning. Om du har problem med att välja vara så hjälper våra onlinekonsulter dig mer än gärna. Du kan nöja dig över våra lojala priser och snabba leveranser.

Låt naturen ta hand om ditt husdjurs hygien. Välj naturlig kattsand från Cat’s Best och gör din beställning på en gång.

Följ Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Expertkunnig support
Om Zoobio
Säkert köp
 • Snabb frakt
 • Köparskydd
 • Dataskydd
 • Säker betalning via SSL-kryptering
 • Bästa priser
Säker betalning
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal