Djurtillbehör från Catsan

Stort urval av Catsan

Catsan djurproduktstillverkare presenterar sig. Du hittar mer information här om varumärket Catsan och deras produkter för djur. Zoobio erbjuder bra priser på alla produkter tillverkade från Catsan.

Hur mycket rekommenderas Catsan produkterna? Läs de senaste Catsan kundrecensionerna.

Dela dina upplevelser med Catsan produkter. Dela med dig av dina upplevelser för att göra det enklare för andra Zoobio kunder att välja mellan våra produkter.

0
0
0
0
0

Catsan webbbutik

* Pris inkl. moms * Leveransvillkor
Produkter från Catsan

Information om tillverkare av djurartiklar Catsan

Catsan är ett av märkena som tillhör det världskända företaget Mars Inc. Det grundades i början av 2000-talet. Idag har företaget sitt högkvarter i McLean, Virginia. Företaget tillverkar en stor variation av produkter för både människor och djur. Catsan är ett unikt märke av hygienisk kattsand till kattlådor. Märket har existerat i över 25 år.

Catsan produkter

 • CATSAN Hygiene Litter. Den här kattsanden har vita korn som består av naturlig kvartssand och kalk. Det förhindrar bakterieutveckling och otrevliga dofter tre gånger mer effektivt än vanlig kattsand. Tusentals mikroskopiska porer på ytan av kornen absorberar på ett säkert sätt all fukt och håller den inne. Tack vare det håller sig kattlådan ren, så du behöver inte oroa dig om att tvätta den.
 • CATSAN Smart Pack. Plug-in block som är gjort av två lager hör till den här kategorin. De absorberande inläggen är tillverkade av mikroskinn som läggs på botten av kattlådan, kattsanden placeras sedan ovanpå. Mikroskinnet absorberar och håller fukten inne. Botten av kattlådan håller sig då torr och du behöver inte städa den på ett bra tag då du byter ut kattsanden. Två block ger samma effekt som 30 liter av vanlig icke-klumpig kattsand.
 • CATSAN Clumping Litter. Den här kattsanden består av små lerkorn. När den kommer i kontakt med fukt så transformeras den till små, hårda klumpar. De är lätta att ta bort så att endast ren och torr kattsand blir kvar i kattlådan. Du behöver inte bry dig om att byta kattsand helt och hållet, du sparar på det sättet tid och pengar.
Fördelar med produkter från Catsan

Den här kattsanden är helt säker för ditt husdjur och innehåller ingen asbest, blekningsmedel eller andra farliga ämnen. Kornen gör att djurens päls inte blir smutsigt, de fastnar heller inte på djurets tassar och irriterar inte känslig hud. Väljer du kattsand från det här märket så ger du din katt bekvämlighet och renlighet som gör den lycklig.

Köp Catsan online

Hos Zoobio kan du hitta och beställa kattsand från en av de bästa tillverkarna på bara några minuter. Våra priser kommer vara en trevlig överraskning för dig. Vi vill se till att du är nöjd, våra kvalifierade konsulter finns därför online för din skull, vi lovar även snabba leveranser.

Ta chansen att köpa kattsand från Catsan på bra villkor. Välj bara ut den passande produkten, lägg till den i din kundvagn och gör din beställning.

Följ Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Expertkunnig support
Om Zoobio
Säkert köp
 • Snabb frakt
 • Köparskydd
 • Dataskydd
 • Säker betalning via SSL-kryptering
 • Bästa priser
Säker betalning
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal