Djurtillbehör från Christopherus

Stort urval av Christopherus

Christopherus djurproduktstillverkare presenterar sig. Du hittar mer information här om varumärket Christopherus och deras produkter för djur. Zoobio erbjuder bra priser på alla produkter tillverkade från Christopherus.

Hur mycket rekommenderas Christopherus produkterna? Läs de senaste Christopherus kundrecensionerna.

Dela dina upplevelser med Christopherus produkter. Dela med dig av dina upplevelser för att göra det enklare för andra Zoobio kunder att välja mellan våra produkter.

0
0
0
0
0

Christopherus webbbutik

* Pris inkl. moms * Leveransvillkor
Produkter från Christopherus

Information om tillverkare av djurartiklar Christopherus

Christopherus är Tyskt foder i super-premium klass. De tillverkas av noga undersökta ingredienser. De innehåller inga artificiella färgningsämnen, smaktillsatser eller konserveringsmedel, de är lätta att smälta ned.

Christopherus Produkter

Till hundar erbjuder Christopherus många olika produktserier. Företagets torrfoder är en bra källa till protein, lättsmälta kolhydrater och fetter av högsta kvalité. De passar även till djur med viss intolerans för olika ämnen.

Christopherus våtfoder finns i många olika variationer gällande smak och ingredienser.

 • Classic series. Det här fodret innehåller proteiner som djur med matintolerans eller allergier med enkelhet kan smälta ned. Vitaminerna hjälper hunden att försvara sig mot sjukdomar men håller samtidigt djuret hälsosamt. Denna burkmat till hundar kan användas separat eller i kombination med torrfoder, flingor eller ris.
 • Exclusive Menu. Det här är burkmat som innehåller mer ovanligt kött, till exempel fasan, vildsvin eller rådjur. Bland ingredienserna finns även högkvalitativa vegetabiliska komponenter (amarant, palsternacka). Med de här produkterna kan ditt husdjur få i sig vitaminer och safflorolja av preimium klass, det är en utmärkt källa till feta syror. Maten innehåller även ämnen som ger ett starkt skydd mot cancer - skvalen till exempel.
 • 100% Pure, 100% Taste. Den här kategorin inkluderar kötträtter som till och med passar hundar med känsliga magar. Som proteinkälla används hästkött, buffelkött eller kängurukött. Buljongen gör det lättare för djuren att äta maten.
 • Mini-menu. Den här maten innehåller protein av högsta kvalité: utvalda fjäderfän, nötkött, fårkött, inhemsk fågel. Som en källa av kolhydrater används nudlar eller ris. Maträtterna tillagas noga och förpackas sedan nedkylt så att de bibehåller smaken och alla näringsämnen från råmaterialen. Den här produktserien tillverkas till mindre hundraser.

Till katter tillverkar Christopherus maträtter som är gjorda av färskt kött och fisk.

De delikatesserna och den hälsosamma maten kan med enkelhet smältas ned av katten. Taurin och noga utvalda vitaminer hjälper djuret att bibehålla sin goda hälsa och välmående.

Fördelar med produkter från Christopherus

Vid tillverkningen av torrfoder används en kompakteringsmetod: korn formas tack vare den hydrotermiska behandlingen med stärkelser. Samtidigt dödas patologiska mikroorganismer och svampsporer. Kornen kommer fram porösa och knapriga. De är sköna för djuren att gnaga på. Den typen av matprodukter förser även djuret med oralskydd.

Det välbalanserade innehållet har en positiv effekt på djurets hälsa. Feta syror gör pälsen glansigare och sänker möjligheten att ledinflammationer uppstår, de kontrollerar även kolesterolvärdet i blodet. Fruktooligosackarider förstärker tarmväggar och förbättrar bakteriefloran. Tack vare den optimala kalciumhalten hjälper maten till att forma ett hälsosamt skelett. Den låga fosforhalten förminskar chanserna av att få problem med njurarna.

Den torra jästen förbättrar matsmältningen och reducerar chansen för inflammation. Laxolja förbättrar djurets inlärningsförmåga och gör åldringsprocessen långsammare. Det finns inga giftiga tillsatser i maten, teamet vid Christopherus anser att kunderna bör uppsöka vetrinärer för att få hjälp att hitta den perfekta produkten från dem.

Kornfria produktserier är ett utmärkt sätt att få din hund att sluta lida av matintolerans. Bland Christopherus matprodukter kan du dessutom hitta produkter för hundar av olika åldrar. Ditt husdjur kan få allt den behöver oavsett hur den mår eller hu gammal den är.

Köp Christopherus Online

Hos Zoobio kan du beställa mat från det här varumärket med bara ett par musklick. Vi erbjuder dig bra priser, online kundsupport och snabba leveranser.

Christopherus är  valet för de som vill ge sina husdjur det allra bästa. Ge fördel till det här unika varumärket så kommer ditt husdjur att tacka dig med sitt glada humör och massor av kärlek.

Följ Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Expertkunnig support
Om Zoobio
Säkert köp
 • Snabb frakt
 • Köparskydd
 • Dataskydd
 • Säker betalning via SSL-kryptering
 • Bästa priser
Säker betalning
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal