Djurtillbehör från Classic Friends

Stort urval av Classic Friends

Classic Friends djurproduktstillverkare presenterar sig. Du hittar mer information här om varumärket Classic Friends och deras produkter för djur. Zoobio erbjuder bra priser på alla produkter tillverkade från Classic Friends.

Hur mycket rekommenderas Classic Friends produkterna? Läs de senaste Classic Friends kundrecensionerna.

Dela dina upplevelser med Classic Friends produkter. Dela med dig av dina upplevelser för att göra det enklare för andra Zoobio kunder att välja mellan våra produkter.

0
0
0
0
0

Classic Friends webbbutik

* Pris inkl. moms * Leveransvillkor
Produkter från Classic Friends

Information om tillverkare av djurartiklar Classic Friends

Classic Friends är ett varumärke som hör till HEGA GmbH. Det här Tyska företaget har arbetat sedan år 1900. Från märket Classic Friends tillverkas foder till små husdjur men även eko-vänliga sovplatser. De här produkterna är till för de som letar efter produkter som är värda pengarna.

Classic Friends produkter

En del mat från det här märket är till för ett speciellt litet djur, till exempel till kaniner eller marsvin. Men det finns även universiella produkter som passar olika djur.

Till matproduktionen används endast kvalitativa råmaterial från växter: vete, havre, majs, pumpafrön, jordnötter och så vidare. Fodret säljs i behållare och paket.

Sovplatserna tillverkas av granulerad halm. Du kan köpa 8 kg eller 24 kg paket.

Fördelar med Classic Friends produkter

Maten förser det lilla djuret med de nödvändiga näringsämnena. Tillverkaren använder inga färgämnen eller konserveringsmedel. Ditt husdjur kommer äta mat som är nära till naturen och den kommer älska maten för dess utmärkta smak. Tack vare de väl balanserade ingredienserna kommer ditt husdjur få i sig den nödvändiga halten näringsämnen och vitaminer.

Sådant foder kommer göra djuret lyckligt och fullt av energi. Classic Friends produkter betyder inte bara hög kvalité, utan även bra priser.

Kattsanden orsakar inte damm i luften, den absorberar dessutom fukt och otrevliga lukter mycket fort. Kattsanden från Classic Friends är dessutom eko-vänlig: de bryts naturligt ner av naturen.

Köp Classic Friends Online

Onlineshoppen Zoobio hjälper dig spara både tid och pengar. Det finns ett stort utbud av produkter från Classic Friends och de bästa presenteras i vår katalog. Varje produkt har en utförlig beskrivning, du kan med enkelhet och snabbhet hitta den produkt som passar ditt djur bäst. Ett användarvänligt beställnigssystem gör att köpet går mycket fort. Vi erbjuder inte bara bra priser utan regelbundna rabatter som ger dig chansen att sänka kostnaderna av att ha ett husdjur än mer.

Classic Friends har produkter som gör dig lycklig med låga priser samtidigt som de gör ditt lilla husdjur lyckligt. Få lite extra lycka i huset, för dig och ditt husdjur - gör din beställning på en gång.

Följ Zoobio
  • Facebook
  • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Expertkunnig support
Om Zoobio
Säkert köp
  • Snabb frakt
  • Köparskydd
  • Dataskydd
  • Säker betalning via SSL-kryptering
  • Bästa priser
Säker betalning
  • VISA
  • Mastercard
  • PayPal