Mat för sällskapsdjur från Deukavalli

Stort urval av Deukavalli

Deukavalli djurproduktstillverkare presenterar sig. Du hittar mer information här om varumärket Deukavalli och deras produkter för djur. Zoobio erbjuder bra priser på alla produkter tillverkade från Deukavalli.

Hur mycket rekommenderas Deukavalli produkterna? Läs de senaste Deukavalli kundrecensionerna.

Dela dina upplevelser med Deukavalli produkter. Dela med dig av dina upplevelser för att göra det enklare för andra Zoobio kunder att välja mellan våra produkter.

0
0
0
0
0

Deukavalli webbbutik

* Pris inkl. moms * Leveransvillkor
Produkter från Deukavalli

Information om tillverkare av djurartiklar Deukavalli

Från Varumärket Deukavalli tillverkas fodertillskott till hoster. Varumärket ägs av det Tyska företaget Cremer GmbH & Co. Företaget startade år 1946. Det specialiserar sig på försäljning av foder och andra jordbruksprodukter. Företaget tog sina första steg i Hannover och idag jobbar företaget i olika delar av världen, inklusive länder så som Bulgarien, Ungern, Australien, Thailand och Indonesien. Cremer prioriterar en ekomedveten och miljövänlig approach till hur de förbrukar resurser.

Produkter från Deukavalli

Från det här märket tillverkas fyra olika produkter: klassiskt fodertillskott med örter och godsaker med smak av träfrukter - äpplen, hallon och bananer. Bland de godsakerna finns det med säkerhet något som passar din häst.

Deukavalli produkterna är tillverkade av väl genomtänkta innehåll. Varje ingrediens gör verkligen mycket gott för hästens kropp. Vetekli är en bra källa av protein med en god komposition av aminosyror. De innehåller även Vitamin B. En av de fördelarna med vetekli är dess låga halt av stärkelser, något som kan vara skadligt för hästen i en för stor dos. Ingrediensen har även en god smak, vilket är mycket viktigt när man matar en häst som har dålig aptit.

Korn är en väldigt nyttig ingrediens. Den innehåller 20% mer energi än havre. Havre ger snabb “explosiv” energi, medan korn ger hästarna “långsam” energi. Det gör att korn är särskilt användbart till djur som utövar mer klassiska sportgrenar. Näringsämnena i denna ingrediens kan smältas ner till 89%, ett mycket bra betyg. Korn innehåller dessutom mycket Vitamin E och lysin - en aminosyra som inte kan framställas på syntetiskt sätt hästens kropp, den är därför essentlig. Alla kroppsvävnader består av aminosyror.

Om ett djur inte får i sig viktiga aminosyror med maten så försämras des hälsa.

Majs ger också hästen mycket energi. Näringsrika element i denna ingrediens kan smältas ner till 80-90%. Majs är särskilt bra för hästar som växer, är unga eller är aktiva sporthästar.

Välbalanserat innehåll och goda smaker gör produkterna från Deukavalli till ett utmärkt godis till alla hästar. När du köper sådant foder så kommer du göra hästen mycket lycklig och förstärka ert förhållande.

Fördelar med produkter från Deukavalli

Idag är Cremer ett internationellt företag, men det är inte självbelåtet utan fortsätter att utvecklas. Varje dag lever det upp till sitt stora rykte genom att fortsätta tillverka produkter av utmärkt kvalité. Tack vare det köper hästägare deras produkter gång på gång.

Nästan alla råmaterial köps från lokala leverantörer. Tillverkningsprocessen undersökts noga under alla stadier. På grund av det är slutprodukten något som förtjänar din tillit.

Köp Deukavalli Online

Du kan hitta produkter från det här märket i vår katalog. För att göra ett köp behöver du bara lägga de utvalda produkterna i kundvagnen och fylla i en enkel beställningsenkät.

Onlineshoppen Zoobio förser dig med låga priser och kvalifierade konsulter som alltid finns där för att hjälpa dig med dina val eller svara på de frågor du kan tänkas ha om produkterna. Vi levererar dessutom produkterna mycket snabbt.

Vi arbetar varje dag för att ge ditt husdjur det bästa och gör det samtidigt möjligt för dig att undvika att du slösar pengar. Gör din beställning på en gång och se till att du handlar hos Zoobio på ett smidigt, trevligt och billigt vis.

Följ Zoobio
  • Facebook
  • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Expertkunnig support
Om Zoobio
Säkert köp
  • Snabb frakt
  • Köparskydd
  • Dataskydd
  • Säker betalning via SSL-kryptering
  • Bästa priser
Säker betalning
  • VISA
  • Mastercard
  • PayPal