Djurtillbehör från Donath

Stort urval av Donath

Donath djurproduktstillverkare presenterar sig. Du hittar mer information här om varumärket Donath och deras produkter för djur. Zoobio erbjuder bra priser på alla produkter tillverkade från Donath.

Hur mycket rekommenderas Donath produkterna? Läs de senaste Donath kundrecensionerna.

Dela dina upplevelser med Donath produkter. Dela med dig av dina upplevelser för att göra det enklare för andra Zoobio kunder att välja mellan våra produkter.

0
0
0
0
0

Donath webbbutik

 • Fettfutter 2.5 kg
  Lägg till i önskelista
  2.5 kg
 • Special Winter Feed 20 kg
  Lägg till i önskelista
  20 kg
* Pris inkl. moms * Leveransvillkor
Produkter från Donath

Information om tillverkare av djurartiklar Donath

Det Tyska företaget Donath tillverkar mat till vilda fåglar. Det grundades år 1964 och har sedan dess befunnit sig i Weingarten. Grundaren är Werner Donath. Företagets produkter tillverkas av noga utvalda ingredienser av hög kvalité. De är utmärkta tillskott till fåglarnas naturliga diet.

Produkter från Donath

 • Donath Premium. De här produkterna är endast av mycket hög kvalité. Företaget erbjuder blandningar fettbollar och andra godsaker som ger fåglarna mycket nöje och energi.
 • Donath Berny Bird. Den här kategorin inkluderar billigare produkter som ändå är kvalitativa. Du kan erbjuda fåglarna speciellt behandlade solrosfrön, blandningar av frön, kransar av fågelfrön, fettbollar i olika storlekar, inklusive väldigt stora.
Fördelar med produkterna från Donath

Företaget får sina råmaterial från beprövade leverantörer, som de har arbetat med under årtionden. Havre och vete köps in från södra Tyskland. Det finns inget behov av att transportera råmaterial långa sträckor, transportkostnaderna är därför inte speciellt höga. Tack vare detta är kostnaderna för slutprodukterna ganska låga.

Varje ingrediens är noga utvald enligt fåglarnas behov. Solrosfrön är en bra källa av vitaminer. Randiga frön har ett tjockt skal, de är perfekta för fåglar som har starka näbbar.

Svarta frön har tunnare skal men de innehåller mycket olja. Donath använder sig av båda.

Hampafrön innehåller gott om feta syror. Dessa element har en positiv effekt på foster som är under utveckling, mineralisering av ben och de förbättrar även hud och klor.

Från jordnötter. Fåglar får fetter och vitaminer från dessa. Komponenterna i de här produkterna från Donath är särskilt nyttiga för fåglar under vintermånaderna.

Russin är en riktig favorit hos fåglar som äter frukter. Ringtrast och stare tycker väldigt mycket om produkten.

Bland produkterna med djuriskt ursprung använder företaget fett från nötkött. Det är en mycket bra energikälla.

Produkterna från Donath innehåller dessutom mycket mineraler. Dessa element är viktiga för formationen av ben och äggskal.

Köp Donath Online

I onlineshoppen Zoobio kan du beställa godsaker till vildfåglar på bara några minuter. Vi kommer överraska dig med våra fördelaktiga priser, den goda rådgivningen från våra onlinekonsulter, smidiga betalningssätten och våra leveransvillkor.

Donath ger dig chansen att hjälpa vilda fåglar och njuta av att titta på dem. Beställ produkter från det här varumärket på en gång så kommer du känna dig lycklig över att du stöttar och tar hand om naturen.

Följ Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Expertkunnig support
Om Zoobio
Säkert köp
 • Snabb frakt
 • Köparskydd
 • Dataskydd
 • Säker betalning via SSL-kryptering
 • Bästa priser
Säker betalning
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal