Djurtillbehör från Easy-Life

Stort urval av Easy-Life

Easy-Life djurproduktstillverkare presenterar sig. Du hittar mer information här om varumärket Easy-Life och deras produkter för djur. Zoobio erbjuder bra priser på alla produkter tillverkade från Easy-Life.

Hur mycket rekommenderas Easy-Life produkterna? Läs de senaste Easy-Life kundrecensionerna.

Dela dina upplevelser med Easy-Life produkter. Dela med dig av dina upplevelser för att göra det enklare för andra Zoobio kunder att välja mellan våra produkter.

0
0
0
0
0

Easy-Life webbbutik

* Pris inkl. moms * Leveransvillkor
Produkter från Easy-Life

Information om tillverkare av djurartiklar Easy-Life

Varumärket Easy-Life hör till det Holländska företaget Easy Life International B.V. De har tillverkat produkter till akvarium sedan år 1998. Under åren de arbetat har företaget fått ett mycket bra rykte. Kunskap och erfarenhet inom deras expertisområden resulterade i innovativa produkter som säljs i över 40 länder. Det är inte bara privata akvarium ägare som förlitar sig till detta företag, många zoo gör också det, för att inte glömma bort de som importerar och exporterar fiskar och koraller.

Produkter från Easy-Life

De följande gödningsmedlen är mycket populära bland företagets produkter:

 • ProFito. Det här är ett koncentrerat universiellt gödningsmedel. Det passar alla växter. Den här produkten innehåller alla nödvändiga näringsämnen, på grund av det behöver du inte ha yttligare kalium eller järn till växterna. Växterna kommer bli starka, hälsosamma och magnifika, deras blad och blommor kommer vara breda och ha starka, klara färger.
 • EasyCarbo. Denna produkt är en utmärkt källa av koldioxid till akvariumväxterna. Förbättringen av växternas tillväxt blir uppenbara inom 1-2 veckor av användning. Samtidigt förminskas risken av att alger börjar växa i akvariumet.
 • Ferro. Detta gödningsmedel är en koncentrerad järnkälla. Det innehåller även kalium. Den här produkten kommer göra dina växter hälsosamma och ljusa.
 • Kalium. Det här gödningsmedlet förser växterna med kalium. Kaliumbrist uppstår ofta i mjukare vatten. Problemet kan indikeras av att blad och blommor är ljusgröna, nästan vita. Det är bäst att använda Kalium och Ferro tillsammans, då får växterna i sig både gott om kalium och järn.
 • Nitro och Fosfo. De här gödningsmedlen kompenserar en brist av kväve och fosfor. Om akvariumväxterna har en bristande halt av de här ämnena så försenas växternas tillväxt, den kan stanna upp helt. De problemen uppstår oftast i akvarium som innehåller ett få antal fiskar eller inga fiskar alls.
 • Root Sticks. Den här produkten är perfekt för de växter som har ett stort behov av rotnäring, till exempel Cryptocoryne, Echinodorus, Lotus. Pinnarna förorenar inte vattnet och delas lätt in i mindre bitar om det behövs.

Företaget tillverkar även många produkter för att rengöra akvariumvattnet, för att bekämpa alger, för att vårda om fiskarna, produkter som testar vattnet och påsar för att transportera fiskar. Allt detta gör att underhållningen av akvariumet kommer bli mycket lättare.

Fördelar med produkter från Easy-Life

Produkterna från det här märket är ekonomiska, enkla att använda och effektiva. Deras popularitet härstammar generellt från att människor talar om deras produkter. Människorna som testat deras produkter rekommenderar de till andra, det är det bästa beviset på deras utmärkta kvalité.

Köp Easy-Life produkter online

Om du vill ta hand om ditt akvarium utan att betala överpris så bör du kontakta Zoobio. Produkterna från Easy-Life kan köpas till mycket bra priser hos oss. Du kan göra beställningen med bara ett par musklick. Om du har några frågor eller undringar så får du mer än gärna fråga oss om hjälp. Vi hjälper dig välja ut den produkt som passar dig bäst, vi levererar sedan beställningen på kortast möjliga tid.

Missa inte chansen att göra ett utmärkt köp på bara några minuter. Gör beställningen på en gång och försäkra dig om den höga kvalitén av produkterna från Easy-Life.

Följ Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Expertkunnig support
Om Zoobio
Säkert köp
 • Snabb frakt
 • Köparskydd
 • Dataskydd
 • Säker betalning via SSL-kryptering
 • Bästa priser
Säker betalning
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal