Eggersmann EMH Mash 15 kg

Eggersmann EMH Mash 15 kg
Posta ditt produktfoto
På så vis hjälper du andra Zoobio-kunder att få en bättre bild av EMH Mash
15 kg
195,46 kr*
Pris per kg: 13.03 kr* / Kg
* Pris per enhet
* Pris inkl. moms
* Leveransvillkor
Varför Zoobio
 • Personlig support+46 101 38 90 91
 • HusdjursexperterFå hjälp direkt

Dela produkt med:

Information

Det traditionella Mash receptet är baserad på vetekli, linfrö, havre och cattle salt.

Denna speciella blandning har nu förbättrats genom tillsats av örter, extruderad linfrö och EMH. EMH är ett växtextrakt som framställs från örter som har fått jäsa med hjälp av mikroorganismer, och som visat sig uppnå mycket effektiva resultat på hästens matsmältning. Extruderad linfrö innehåller höga halter av fettsyrorna Omega 3 och 6, och dessa garanterar en sund och optimal regenerering av cellväggarna. Kostfi ber och alger uppmuntrar en snabbare tarm, och binder toxiner i tarmarna, vilket resulterar i en optimal miljö för hästens mycket känsligt matsmältningssystem.

I årtionden har erfarna häst människor och veterinärer använt Mash framgångsrikt i förebyggande och behandling av tarmsjukdomar. Efter kolik, kirurgiska ingrepp, förstoppning eller andra sjukdomar i matsmältningen, reglerar den höga kvalitén i EMH Mash naturligt tarmens funktioner. Efter ansträngande aktivitet, som mellanmål under långa perioder av prestationer, efter fölning eller bara som en rejäl värmande måltid i dåligt väder, kommer din häst att älska EMH Mash.

Som förebyggande ger du din häst EMH Mash minst en gång i veckan, i stället för den vanliga kraftfodergivan för att stödja matsmältningssystemet aktivitet, för att säkerställa en glänsande päls och förebygga metabola sjukdomar.

EMH Mash är mycket aptitlig och välsmakande och därför särskilt lämpad för kräsna hästar. Hästar med tand eller tuggproblem och inte att förglömma äldre hästar, drar nytta av Mash grötlika konsistens. Denna kombination av näringsmässigt värdefulla komponenter i kombination med tillägg av EMH och örter, stöder tarmfl oran och säkerställer god matsmältning.

Mash Eggersmann EMH Mash storleksalternativ
 • EMH Mash 15 kg
Analytiska beståndsdelar
Korn (flingor)  (12.2%) Majsflingor  (10%) svarthavre  (8%) Torkade äppelpressrester  (7.6%) Havre  (7.1%) Extruderad majs  (6.8%) Linfrö  (6.8%) Sugarcane molasses  (5%) Kalciumkarbonat  (2.5%) Dikalciumfosfat  (1.4%) Mariatistelolja  (1%) Natriumklorid
Natrium deltar i den osmotiska syrebasbalanseringen.Natriumklorid: Lär dig mer
 (1.3%)
Expanderad majs  (3.6%) Persilja  (0.4%) Torkade maltkorn  (0.7%) Fermenterade växtextrakt  (0.6%) Magnesiumoxid  (0.6%) Rosmarin  (0.2%) Öljäst  (0.5%) Pepparmynta  (0.2%) Nässelblad  (0.2%) Basilika  (0.2%) Koriander  (0.2%) Vitlök  (0.1%) Puffat korn  (3.6%)
Analytiska beståndsdelar
Magnesium 0.5%
Fosfor 0.7%
Råaska 9.5%
Natrium 0.5%
Råfett 6.0%
Råprotein 10.6%
Växttråd 7.7%
Kalcium 1.5%
Foderrekommendationer

Ersätt den normala kvällsgivan av kraftfoder med lika mängd Mash.

Rörs ihop med varmt vatten och låt stå ca. 15 min. Fodras ljummet.

Kostrådgivning

Balanserat hästfoder
Varje dag så måste hästen få i sig foder och fodertillskott som förser henne med de nödvändiga näringsämnena för att kunna existera biologiskt talat. Det är bara då som hon kan förbli vacker, hälsosam och stark.

Mer om Hast Matning

Eggersmann EMH Mash 15 kg kundrecensioner

Liknande varor

* Pris inkl. moms
* Leveransvillkor

Posta ditt produktfoto
+ Posta ditt produktfoto (up till 5 Mb, jpg, png, jpeg)
x
Kundfoto
Följ Zoobio
 • Twitter
 • Google+
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Expertkunnig support
Om Zoobio
Säkert köp
 • Snabb frakt
 • Köparskydd
 • Dataskydd
 • Säker betalning via SSL-kryptering
 • Bästa priser
Säker betalning
 • VISA
 • PayPal