Djurtillbehör från Erdtmann

Stort urval av Erdtmann

Erdtmann djurproduktstillverkare presenterar sig. Du hittar mer information här om varumärket Erdtmann och deras produkter för djur. Zoobio erbjuder bra priser på alla produkter tillverkade från Erdtmann.

Hur mycket rekommenderas Erdtmann produkterna? Läs de senaste Erdtmann kundrecensionerna.

Dela dina upplevelser med Erdtmann produkter. Dela med dig av dina upplevelser för att göra det enklare för andra Zoobio kunder att välja mellan våra produkter.

0
0
0
0
0

Erdtmann webbbutik

* Pris inkl. moms * Leveransvillkor
Produkter från Erdtmann

Information om tillverkare av djurartiklar Erdtmann

Företaget Erdtmann har funnits sedan år 1960. Det grundades av Karl-Heinz Erdtmann. Idag är företaget den näststörsta tillverkaren av mat och andra produkter för vildfåglar i Europa.

Produkter från Erdtmann

 • Stern. Fettbollar, ringar, pinnar, handklockor finns i denna kategori. De innehåller olika ingredienser inklusive havre och veteflingor, solrosfrön och matfetter. Som tillsatser används frukter och nöter som protein i vissa produkter. Godiset som är rikt av kolhydrater kommer bli en riktig semester måltid för alla sångfåglar. Företaget erbjuder även fågelfoder blandningar av frön och nötter. Produkterna kan köpas tillsammans med en praktisk matare. Slutligen kan fåglarna även njuta av påsar med smaskiga nötter.
 • Specialfoder. Företaget erbjuder feta bollar med torkade körsbär, äpplen, päron och vindruvor, det passar den heta sommaren, foderblandningar för bofinkar, gulsparv och domherrar med havre, röd, vit och gul hirs, linfrö, svarta kumminfrön. Fodret till ekorrar innehåller även jordnötter, filbertnöt och russin. De här godsakerna kommer bli en bra grund av mycket hälsosamma näringsämnen för den charmerande fågeln eller gnagaren som besöker din trädgård.
 • Mattråg, behållare för mat och fågelholkar. Fördelarna med de här produkterna är att de är tillverkade av material i hög kvalité och deras design är mycket genomtänkt. Mattrågen och behållarna från Erdtmann är perfekta för balkonger och gårdar. De kan hängas eller monteras på en vägg. Fågelholkarna är inte bara trevliga för sångfåglar utan även ugglor, fladdermöss eller igelkottar.
 • Tillbehör för att skydda vildfåglar. Självhäftande silhuetter av rovfåglar som kan fästas på fönstren hör till denna kategori. Med hjälp av dem kan du rädda fåglar från döden då de inte kommer flyga in i fönsterrutorna. Den speciella barriären är menad för att skydda mot katter. Den lindas runt en trästam som ett bälte och gör det svårt för katter att nå upp till fågelholken. FÖretaget erbjuder även speciella anordningar som gör att insekter som bor i huset kan ta sig ut levande. Samtidigt blir de en del av en naturlig diet till fåglarna.
Fördelar med produkter från Erdtmann

Foder från Erdtmann är anpassade till alla fåglars behov: allätande, de som äter frön och de som föredrar mjuk mat; de som tycker om att äta från marken eller från behållare. Kvalitativ mat ger fåglarna energi och hjälper dem inte bara att överleva utan håller dem även hälsosamma och ger dem fullfjädrade liv.

På grund av att människor ingriper i naturen kan vilda fåglar gå genom tuffa tider under vintern, och andra perioder. Erdtmann erbjuder specialfoder som är anpassat efter fåglarnas behov under olika säsonger. Med hjälp av produkter från det här märket kommer du dessutom kunna locka till dig fåglar som sällan och motvilligt dyker upp i områden som är bebodda.

Fågelholkarna från Erdtmann är anpassade till olika fåglars behov. Entrén av huset är designat med en storlek av 27-.28 mm i diameter, optimalt för de flesta typer av mesfåglar. Samtdigt är öppningarna på 32 mm bättre anpassade för brokiga flygsnappare, sparvar och nötväcka. Erdtmann erbjuder mycket hållbara fågelholkar som kan hålla mellan 20-25 år. De kommer inte gå sönder av varken hackspettar eller hårda väderlekar.

Köp Erdtmann Online

Om du vill locka till dig vilda fåglar till gården och mata dem med hälsosam mat, då bör du kontakta Zoobio. I vår onlineshop kan du alltid hitta skydd och foder från Erdtmann till bra priser. Att göra själva beställningen tar bara några minuter. Vi svarar mer än gärna på alla frågor du kan tänkas ha gällande våra produkter, vi levererar dessutom dina beställda varor på kortast möjliga tid.

Erdtmann är din möjlighet att ta hand om fåglar och att få njuta av att skåda dem från ditt fönster. Gör beställningen på en gång och njut av din nära kontakt med naturen.

Följ Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Expertkunnig support
Om Zoobio
Säkert köp
 • Snabb frakt
 • Köparskydd
 • Dataskydd
 • Säker betalning via SSL-kryptering
 • Bästa priser
Säker betalning
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal