Mat för sällskapsdjur från Eukanuba

Stort urval av Eukanuba

Eukanuba djurproduktstillverkare presenterar sig. Du hittar mer information här om varumärket Eukanuba och deras produkter för djur. Zoobio erbjuder bra priser på alla produkter tillverkade från Eukanuba.

Hur mycket rekommenderas Eukanuba produkterna? Läs de senaste Eukanuba kundrecensionerna.

Dela dina upplevelser med Eukanuba produkter. Dela med dig av dina upplevelser för att göra det enklare för andra Zoobio kunder att välja mellan våra produkter.

0
0
0
0
0

Eukanuba webbbutik

* Pris inkl. moms * Leveransvillkor
Produkter från Eukanuba

Information om tillverkare av djurartiklar Eukanuba

Eukanuba är torrfoder av super premium klass. Tidigare ägdes varumärket av Procter & Gamble, idag hör det till Mars, Inc. Fabriken som tillverkar varorna håller till i Leipsic, Ohio.

År 1969 tillverkade grundaren av märket, Paul Iams, ett nytt recept för foder och letade efter ett namn som passade den unika kvalitén av produkten. Han hittade inspiration från 40-talets - en era av jazzkultur. Beteckningen som användes till väldigt bra bilar och om musik från världen, “Eukanuba” som betyder “utmärkt” eller “super” användes. Sedan dess och fram till idag har det namnet karaktäriserat alla matprodukter från det här varumärket.

Eukanuba Produkter

 • Standard dieten från Eukanuba inkluderar hundfoder för olika åldrar: allt från valpar till äldre hundar. Det är även möjligt att köpa mat till små, mellanstora och stora djur.
 • Foder för särskilda raser. De här produkterna utvecklas speciellt för Schäferhundar och Labrador retrievers.
 • Foder som hör till vetrinärdieter. De här produkterna tillverkas till hundar och katter som lider av olika sjukdomar, till exempel om de har problem med njurar, leder, magen eller huden.
Fördelar med produkter från Eukanuba

Grunden av fodret från Eukanuba är animaliskt protein. Den källan är kött och fisk, något människor också äter. Den typen av mat stämmer överens med hundens naturliga behov, som den ärvt då det är ett rovdjur.

Eukanuba teamet kontrollerar dessutom noga vart alla råmaterial kommer ifrån och kan berätta för köparna vart alla ingredienser kommer ifrån. Företaget väljer väldigt noga och seriöst sina leverantörer. Många av de är pålitliga partners till Eukanuba, men trots att leverantörerna är fullkomligt pålitliga så kontrolleras varorna alltid mycket noga.

Varje leverantör är skyldig att förse certifikat som bevisar den höga kvalitén av råmaterialen.

Innan du ger foder från Eukanuba till ditt husdjur så genomgår produkterna från denna tillverkare över 120 tester. Det första stadiet kontrolleras hos leverantören innan råvarorna levereras. Varje del och ingrediens kontrolleras dessutom innan de kommer in på fabriken. Om resultaten inte når till den standard som Eukanuba har så skickas varorna tillbaks till leverantören. Alla processer från tillverkningen till packeteringen av slutprodukterna kontrolleras också mycket strikt.

Testerna från varje stadie av varje produkt bevaras, för att i framtiden kunna undersöka de flera gånger om det behövs. En sista inspektion görs när varorna har blivit packeterade och är redo att levereras till kunderna.

Eukanuba organiserar inspektioner från oberoende experter. En av de är American Institute of Baking (AIB International) som kontrollerar säkerhet, förhållanden gällande sanitär och hygien på fabriken som tillverkar varor åt kunderna. Allt detta innebär att allt som tillverkas från det här märket är användbart, hälsosamt och säkert för ditt husdjur.

Köp Eukanuba Online

Om du vill köpa produkter av mycket hög kvalité till bra priser så bör du kontakta Zoobio. Vi erbjuder fördelaktiga priser, ett enkelt sätt att beställa och betala varor på och mycket snabba leveranser.

Har du inte hittat alla svar till dina frågor gällande Eukanuba här? Tveka då inte, kontakta våra onlinekonsulter direkt.

Den hälosamma och lyckliga hunden kommer tacka dig för din omvårdnad med ett glatt humör, oändligt mycket kärlek och trogen hängivenhet. Gör din beställning för att få din hund att känna så.

Följ Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Expertkunnig support
Om Zoobio
Säkert köp
 • Snabb frakt
 • Köparskydd
 • Dataskydd
 • Säker betalning via SSL-kryptering
 • Bästa priser
Säker betalning
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal