Djurtillbehör från Eurokat's

Stort urval av Eurokat's

Eurokat's djurproduktstillverkare presenterar sig. Du hittar mer information här om varumärket Eurokat's och deras produkter för djur. Zoobio erbjuder bra priser på alla produkter tillverkade från Eurokat's.

Hur mycket rekommenderas Eurokat's produkterna? Läs de senaste Eurokat's kundrecensionerna.

Dela dina upplevelser med Eurokat's produkter. Dela med dig av dina upplevelser för att göra det enklare för andra Zoobio kunder att välja mellan våra produkter.

0
0
0
0
0

Eurokat's webbbutik

* Pris inkl. moms * Leveransvillkor
Produkter från Eurokat's

Information om tillverkare av djurartiklar Eurokat's

Eurokats är ett varumärke som hör till det Tyska företaget H. von Gimborn GmbH som grundades i början av 1900-talet. Det fick namnet från sin grundare - apotekaren Heinrich von Gimborn. Idag tillverkar företaget olika produkter till husdjur. Från märket Eurokats tillverkas kattsand till kattlådor. Vid tillverkningen av dessa produkter används endast naturliga material av hög kvalité.

Produkter från Eurokats

 • Klassisk kattsand. Den här produkten skapar inte någon slags damm. Den är dessutom mycket mjuk och är extremt bekväm för kattens tassar. Kattsanden absorberar fukt på en gång.
 • Kattsand med apelsindoft. Den här produkten har alla funktioner som den klassiska produkten men samtidigt har den en fräschare doft.
Fördelar med produkter från Eurokats

Kattsanden innehåller inte några skadliga kemiska tillsatser. Absorptionsnivån är 120%. När kattsanden absorberar fukt så formar sanden små, fasta bollar. Du kan med enkelhet städa bort dem med hjälp av en skopa. På det sättet kommer dessutom resten av sanden i kattlådan bibehålla sin torrhet och sin renlighet. Du kommer bara behöva lägga till ytterst lite kattsand.

Produkterna från Eurokats är mycket ekonomiska. Du spenderar mindre sand åt gången än vad du gör med kvartssand eller sepiolit.

En av de stora fördelarna med Eruokatsär den antiseptiska effekten. Kattsanden förhindrar bakterier från att förökas, på det sättet hålls du och din katt säkra från fara.

Köp Eurokats Online

I vår onlineshop har du möjligheten att beställa kvalitativ kattsand med bara ett par musklick. Till varje produkt finns en kort beskrivning, du kan därför göra ett informativt val om vilken vara som passar dig. Om du trots det har några tvivel så finns våra onlinekonsulter alltid här för att rådge dig.

Zoobio har mycket bra priser på produkterna från Eurokats. Vi är dessutom nöjda över att kunna erbjuda dig rabatter. Betalningsmetoderna kommer säkerligen passa dig. För att göra beställningen behöver du bara fylla i beställningsenkäten med den nödvändiga informationen. Samtidigt tar vi hand om all information och värnar om din privata information.

Produkterna från Eurokats betyder bekvämlighet för din katt. Onlineshoppen Zoobio är din chans till att köpa kvalitativa produkter utan att spendera särskilt mycket tid eller pengar. Gör din beställning och övertyga dig om att vi verkligen bryr oss om dig och ditt husdjur.

Följ Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Expertkunnig support
Om Zoobio
Säkert köp
 • Snabb frakt
 • Köparskydd
 • Dataskydd
 • Säker betalning via SSL-kryptering
 • Bästa priser
Säker betalning
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal