Mat för sällskapsdjur från Flatazor

Stort urval av Flatazor

Flatazor djurproduktstillverkare presenterar sig. Du hittar mer information här om varumärket Flatazor och deras produkter för djur. Zoobio erbjuder bra priser på alla produkter tillverkade från Flatazor.

Hur mycket rekommenderas Flatazor produkterna? Läs de senaste Flatazor kundrecensionerna.

Dela dina upplevelser med Flatazor produkter. Dela med dig av dina upplevelser för att göra det enklare för andra Zoobio kunder att välja mellan våra produkter.

0
0
0
0
0

Flatazor webbbutik

* Pris inkl. moms * Leveransvillkor
Produkter från Flatazor

Information om tillverkare av djurartiklar Flatazor

Varumärket Flatazor hör till det Franska företaget Sopral S.A. I över 50 år har dem tillverkat produkter till djur. Flatazor tillverkar produkter till katter och hundar i super premium kvalité. Med den här maten får djuren i sig över 40 viktiga näringsämnen.

Produkter från Flatazor

 • Pure life till hundar. De här produkterna hjälper djuret att vara lyckligt varje dag. 85% av proteinerna i produkterna är animaliska. Den här maten är glutenfri och ditt husdjur kommer kunna undvika alla problem gällande matsmältning med den här produkten.
 • Prestige till hundar. Komponenterna i de här balanserade produkterna gynnar god hälsa genom husdjurets hela liv. Innehållet i produkten reducerar risken för att utveckla allergiska reaktioner.
 • Protect till hundar. Det här är en produktserie av mat som hjälper till att skydda din fyrbenta väns hälsa. Produkterna innehåller örter, till exempel vide, rosmarin och gurkmeja.
 • Elite Professional till hundar. Produkterna i den här produktserien tillverkas i 20 kg paket som är det perfekta valet för hunduppfödaren och ägare som har flera hundar. Du kan välja ut mat till hundvalpar eller äldre hundar, mindre och större hundraser, till aktiva eller kräsna hundar och till djur med andra specifika krav.
 • Crocktail till katter. Produkter till katter som har olika behov och matpreferenser hör till denna kategori.
 • Protect till katter. Flatazor erbjuder fullfjädrade dietprodukter som tillverkas av allergivänliga råvaror. Katter som tenderar att ha problem med huden, njurarna eller är överviktiga kommer få i sig en balanserad diet och må bra. Produkten innehåller den nödvändiga mängden taurin för att att det kardiovaskulära systemet ska vara hälsosamt, men det är även bra för kattens syn. Metionin finns även i produkten, en brist av det ämnet kan orsaka problem med tillväxten och dermatit.
Fördelar med produkter från Flatazor

Maten innehåller inga färgämnen, artificiella antioxidanter eller GMO.

De tillverkas med hjälp av modern utrustning. Råvarorna utsätts för minimalisk värmebehandling, på grund av det bibehålls majoriteten av näringsämnen. Alla matprodukter från Flatazor innehåller noga utvalda ingredienser som alla har en positiv effekt på djurets hälsa.

Till exempel, öljäst stödjer balansen av den mikrofloran i tarmarna och influerar delningen av näringsämnen positivt. Linfrön förser djurets kropp med nödvändiga feta syror, reducerar risken av problem med kolhydrats metabolismen.

Äppel pektiner länkar radionuklider och på det sättet tas det skadliga ämne bort från organismen i form av olösliga komplex. Pektiner skyddar även djuret från virus som kan orsaka infektioner i tarmarna. FOS normaliserar blodtrycket, reducerar kolesterolvärdet i blodet och stöttar ombyggnaden av användbara bifidobakterier i tarmarna.

Flatazor utvecklar exklusivt de biologiska komplexen med hjälp av de naturliga komponenterna som de får från djuphavsfiskar i Nordsjön genom fermentpreparat hydrolys. Det är en kombination av viktiga feta syror, aminosyror, vitaminer och mikroelement. Detta komplex justerar matsmältningsprocessen, stabiliserar levern, stimulerar vitaliteten och fortplantningsfunktioner.

Mat från det här märket ger djuren bra matsmältning, hälsosam hud, vacker päls och ett starkt immunförsvar.

Köp Flatazor Online

På hemsidan Zoobio kan du köpa nyttiga matprodukter från det här märket med bara ett par musklick. Du kommer bli glad över våra lojala priser och de snabba leveranserna. Välj bara ut den matprodukten du vill ha, lägg den i kundvagnen och gör beställningen. Om du har några frågor eller stöter på svårigheter med valet så bör du inte tveka över att kontakta våra konsulter som arbetar inom supportservicen.

Flatazor är kvalité utan kompromiss. För att få ditt husdjur att känna fördelarna med sådant foder bör du göra din beställning nu, på en gång.

Följ Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Expertkunnig support
Om Zoobio
Säkert köp
 • Snabb frakt
 • Köparskydd
 • Dataskydd
 • Säker betalning via SSL-kryptering
 • Bästa priser
Säker betalning
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal