Mat för sällskapsdjur från Fleischeslust

Stort urval av Fleischeslust

Fleischeslust djurproduktstillverkare presenterar sig. Du hittar mer information här om varumärket Fleischeslust och deras produkter för djur. Zoobio erbjuder bra priser på alla produkter tillverkade från Fleischeslust.

Hur mycket rekommenderas Fleischeslust produkterna? Läs de senaste Fleischeslust kundrecensionerna.

Dela dina upplevelser med Fleischeslust produkter. Dela med dig av dina upplevelser för att göra det enklare för andra Zoobio kunder att välja mellan våra produkter.

0
0
0
0
0

Fleischeslust webbbutik

* Pris inkl. moms * Leveransvillkor
Produkter från Fleischeslust

Information om tillverkare av djurartiklar Fleischeslust

Fleischeslust är ett Tyskt varumärke som tillverkar mat och godis till katter och hundar i högsta kvalité. Det grundades år 2011. Produkterna består av 80-100% färskt kött.

Produkter från Fleischeslust

 • Biologiskt anpassad rå föda (BARF). De här matprodukterna är tillverkade av noga utvalda råvaror och är en källa till viktiga näringsämnen till ditt husdjur. En del foder innehåller endast komponenter av hög kvalité och animaliskt ursprung, till exempel hästkött, rådjurskött, nötkött, hjärta, komage, ben och revben. I andra produkter används kött med grönsaksingredienser som tillskott: morötter, spenat, broccoli etc. Hunden kommer få i sig en balanserad och varierad näringskost.
 • Våtfoder till hundar. Färskt kött med grönsaker, grönt, potatis eller ris finns i denna kategori. Majoriteten av produkterna innehåller inget gluten och är därför allergivänliga. Produkterna säljs i miljövänliga paket som reducerar mängden avfall.
 • Våtfoder till katter. De här produkterna består av 88 till 93% kött. Köttet kompenseras med nyttiga ingredienser, till exempel spirulina, äggulor, öljäst, etc. Sådant foder kan ges flera gånger om dagen, till och med till katter som tenderar att få allergiska reaktioner till mat.
 • Burkmat och Steakhouse Pure korv till hundar. Du kommer kunna skämma bort ditt husdjur med de här rätterna som består till 100% av kött (nötkött, hjärta, lever, etc). Fleischeslust erbjuder 6 olika smaker: kalkon, nötkött, kött från vildt, fårkött, hästkött och getkött. Produkterna är perfekta till djur som lider av viss matintolerans. Steakhouse Pure kan blandas med flingor eller grönsaker.
 • Näringsrika tillskott till hundar. Grönsaker, örtmixer och oljor finns i denna kategori. De varierar ditt husdjurs diet och gör den mer balanserad. De näringsrika tillskotten från Fleischeslust påverkar immunförsvaret, återhämtnings processer och blodsystemet på ett bra sätt. De här produkterna är särskilt användbara när djuret lider av sjukdomar eller skador, det fungerar även bra till djuren under träning.
 • Godis till hundar. Fleischeslust erbjuder ett stort utbud av snacks som är bra att använda som belöning under träningspass. För att förtjäna en belöning kommer djuret försöka nå de allra bästa resultaten. Du kan erbjuda husduret snacks från naturligt kött. Fleischeslust använder sig av en torkningsmetod som baseras på luft och en lyofilisering. Fördelarna med den sista metoden är att när det blir fuktigt så återfår produkterna sina ursprungliga egenskaper, du får alltså en bit fräscht kött. Du kan skämma bort ditt husdjur med snacks av nötkött eller fläsköron, koskinn, kalkonhals, etc.
Fördelar med produkter från Fleischeslust

Djurets tänder och tarmar fungerar i stort sätt på samma sätt som deras vilda förfäders gjorde. Proukterna från Fleischeslust är så nära rovdjurens naturliga diet som möjligt. Alla produkter och snacks tillverkas av kött och grönsaker från lokala tillverkare och de kontrolleras konstant av oberoende laboratorium. Produkterna innehåller inga artificiella antioxidanter, färgämnen, smaktillsatser, köttprodukter av låg kvalité, socker eller andra skadliga tillsatser. Produkterna testas inte på djur.

Köp Fleischeslust Online

Vill du spendera så lite tid som möjligt då du köper produkter till husdjuret men samtidigt vara säker på att den får i sig allt den behöver? Zoobios onlineshop hjälper dig med nöje. Vi väljer ut de bästa produkterna från Fleischeslust till ditt husdjur. Du har möjlighet att beställa dem på en gång, det kommer bara ta några minuter.

Vi hjälper dig inte bara att spara tid, utan även pengar. Du kommer tycka om våra låga priser och fördelaktiga rabatter. För din bekvämlighet erbjuder vi ett antal olika betalningsalternativ. Om du vill lära dig mer om fördelarna med produkterna från Fleischeslust eller om du inte vet vilka produkter som passar ditt husdjur bäst så kan du kontakta våra konsulter online. De svarar mer än gärna på alla frågor du kan tänkas ha online och hjälper dig göra ett bra val.

Fleicheslust och Zoobio arbetar konstant för att förbättras, de gör allt för att göra ditt husdjur hälsosamt och lyckligt. Låt oss ta hand om både dig och ditt husdjur.

Följ Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Expertkunnig support
Om Zoobio
Säkert köp
 • Snabb frakt
 • Köparskydd
 • Dataskydd
 • Säker betalning via SSL-kryptering
 • Bästa priser
Säker betalning
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal