Djurtillbehör från FURminator

Stort urval av FURminator

FURminator djurproduktstillverkare presenterar sig. Du hittar mer information här om varumärket FURminator och deras produkter för djur. Zoobio erbjuder bra priser på alla produkter tillverkade från FURminator.

Hur mycket rekommenderas FURminator produkterna? Läs de senaste FURminator kundrecensionerna.

Dela dina upplevelser med FURminator produkter. Dela med dig av dina upplevelser för att göra det enklare för andra Zoobio kunder att välja mellan våra produkter.

0
0
0
0
0

FURminator webbbutik

* Pris inkl. moms * Leveransvillkor
Produkter från FURminator

Information om tillverkare av djurartiklar FURminator

Det Amerikanska varumärket FURminator skapades av den professionella ryktaren Angie Porter. I många år försökte hon hitta verktyg av hög kvalité som kunde göra det möjligt för henne att på ett effektivt sätt ta bort död päls från djurets kropp då den ruggar. Det skulle rädda djurägare från att behöva städa bort hår i hela huset. Det finns dock inga bra produkter för det, därför bestämde sig Angie tillsammans med sin make David att de skulle skapa den. De utvecklade det första verktyget för ett bekvämt, effektivt och säkert sätt att rykta husdjuren. Idag säljs även andra produkter för vård av husdjur från varumärket Furminator.

Produkter från FURminator

 • Verktyg för att ta bort död underpäls. Tack vare produkten är ruggningstiderna ett mycket mindre problem. Det är möjligt att köpa produkter till hundar, katter, små husdjur och hästar. Till hundar och katter tillverkar företaget två produktserier - till lång och korthåriga djur. I varje kategori finns det produkter till djur i olika storlekar. Det är möjligt att välja en furminator till en hund som inte väger mer än 4,5 kilogram eller en hund som väger mer än 40 kilogram.
 • Ryktningsverktyg till hundar och katter. Borstar, hårborstar, smalare borstar, verktyg för klovård finns i denna kategori.
 • Hygienartiklar till hundar och katter. FURminator säljer schampoo, balsam och sprayer. Det är möjligt att hitta medel som förhindrar håravfall, som gör pälsen glansig, för vita pälsar och till hundvalpar.
Fördelar med produkter från FURminator

Alla verktyg tillverkas av högkvalitativa material. De gör det lättare för dig att ta hand om husdjuren och gör ryktningen till en trevlig sysselsättning. Samtidigt förstärks förhållandet mellan dig och ditt husdjur. Verktyget låter dig kamma pälsen utan att irritera djurets hud. Slutligen är det mycket enkelt att använda hemma. Du kommer kunna ta hand om ditt djurs päls lika väl som professionella ryktare.

Köp FURminator Online

Letar du efter en pålitlig onlineshop där du har möjlighet att köpa produkter från det här märket till bra priser? Zoobio är isåfall här för dig. Vi väljer ut de bästa och mest efterfrågade produkterna från FURminator så att du kan hitta dem med enkelhet i vår katalog. Varje produkt har en utförlig produktbeskrivning som hjälper dig att välja ut en passande vara.

Vi är redo att göra dig glad med våra bra priser och rabatter, men även med våra betalningsalternativ, den enkla beställningsprocessen, hjälpsamma konsulter och snabba leveranser. Just nu har du chansen att ta hand om ditt husdjur och på det sättet göra djuret lyckligt. Gör en beställning och försäkra dig om att Zoobio förtjänar din tillit.

Följ Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Expertkunnig support
Om Zoobio
Säkert köp
 • Snabb frakt
 • Köparskydd
 • Dataskydd
 • Säker betalning via SSL-kryptering
 • Bästa priser
Säker betalning
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal