Mat för sällskapsdjur från Magnusson

Stort urval av Magnusson

Magnusson djurproduktstillverkare presenterar sig. Du hittar mer information här om varumärket Magnusson och deras produkter för djur. Zoobio erbjuder bra priser på alla produkter tillverkade från Magnusson.

Hur mycket rekommenderas Magnusson produkterna? Läs de senaste Magnusson kundrecensionerna.

Dela dina upplevelser med Magnusson produkter. Dela med dig av dina upplevelser för att göra det enklare för andra Zoobio kunder att välja mellan våra produkter.

0
0
0
0
0

Magnusson webbbutik

* Pris inkl. moms * Leveransvillkor
Produkter från Magnusson

Information om tillverkare av djurartiklar Magnusson

Magnusson Petfood AB är ett av de få företag i världen som tillverkar ugnsbakat foder. På grund av den speciella tekniken bevaras alla råvarors användbara egenskaper. Speciellt har slutprodukten en utmärkt och naturlig smak. På detta sätt behöver man inte använda smakämnen, utan gillas av hundarna ändå. Historien om det svenska hundfodret startade för 60 år sedan. Fodret tillhör superpremiumklassen.

Magnusson produkter

 • Original. I kategorin finns helfoder för hundar samt produkter för djur med särskilda behov: till exempel en låg aktivitetsnivå, övervikt eller allergi.
 • Meat & Biscuit. Sortimentet har produkter utan köttmjöl. Proteinkällan är högkvalitativt kött från Sverige och färska ägg. Hundarna äter detta foder med stor aptit. Dessutom är Meat & Biscuit produkterna mycket lättsmälta.
 • Kex. Dessa snacks har en härlig konsistens och läcker doft. Ger du hunden flera per dag, rengör det också dess tänder bra.
Fördelar med Magnusson produkter

Tillverkaren använder kött från kor som inte har fått antibiotika eller tillväxthormon. När det gäller råvaror använder inte tillverkaren biprodukter, ben eller hud. Utan dessa foder innehåller bara kvalitativ kött.

Det hackade köttet läggs in i ugnen. Bakningen är en lång process och därför tillverkas endast en jämförelsevis liten mängd produkter - cirka 2000 ton per år.

Det är ingen massproduktion, men det gör det möjligt för företaget att kontrollera produktkvaliteten mycket mer noggrant.

Magnussons foder skiljer sig från de flesta produkter som finns på marknaden även i struktur. Om du håller ett vanligt torrfoder i handen, blir den oljig. Magnussons produkter ger ingen sådan effekt.

Bitarna är mycket lätt att bryta. På grund av detta kan den användas för utfodring av både stora och små hundar, valpar och äldre djur.

Köp Magnusson produkter på nätet

Vill du köpa superpremium foder till ett mycket fördelaktigt pris? Gå in på Zoobios webbutik. I vårt sortiment hittar du de bästa produkterna från Magnusson.

Välj ditt foder, lägg det i kundvagnen och fyll i ansökningsformuläret. Det är allt som behövs för att du ska göra en beställning. Och varje produkt har användbar information vilket kommer att hjälpa dig att göra rätt val. Om du behöver specialishjälp, kontakta våra webbkonsulter. Zoobios rådgivare vet allt om kvalitativ näring för djur och de kan ge dig kvalificerade råd. Dessutom garanterar vi dig en snabb leverans av ditt köp.

Du kan köpa unika svenska produkter här.  Zoobios webbutik månar om dig och ditt husdjur. Beställ Magnusson foder och ge din hund det bästa och gör det gärna.

Följ Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Expertkunnig support
Om Zoobio
Säkert köp
 • Snabb frakt
 • Köparskydd
 • Dataskydd
 • Säker betalning via SSL-kryptering
 • Bästa priser
Säker betalning
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal