AGB

Följande Allgemeinen Geschäftsbedingungen är giltiga för alla köp via webbshopen Zoobio.se, som enligt § 13 BGB inte görs för ditt företags eller övrig kommersiell verksamhet. Genom att klicka på "köp" knappen (bindande) godkänner du följande köp & fraktvillkor från Zoobio.se och du godkänner även att dessa villkor appliceras på alla framtida beställningar. Kontraktets språk är svenska.

1. Utförande av beställningen

Representationen av produkterna i webbutiken är inte bindande via kontrakt, de framställer endast en icke-bindande katalog. Genom att klicka på "köp nu" knappen beställer du varorna i din kundvagn. Ordern bekräftas i samma sekund som den skickas men resulterar inte i en överenskommelse. Vi accepterar din beställning inom 2 dagar genom att skicka en orderbekräftelse till dig via mail, eller genom att leverera produkterna till dig. Dina beställningar sparas av oss efter att de är slutförda. Om du blir av med dokumentation gällande dina beställningar, vänligen kontakta oss via email eller telefon så skickar vi en ny kopia.

2. Avbeställningsvillkor

Avbeställningsrätt för konsumenten (se AGB)
En konsument är vilken privatperson som helst som ingår ett juridiskt kontrakt, men inte är ämnar använda varorna för kommersiell eller vinstdrivande verksamhet.

Ångerrätt

Du äger rätten att säga upp detta kontrakt inom 14 dagar utan att ange specifik orsak. Uppsägningen måste göras inom 14 dagar från det att du eller en tredje part auktoriserad av dig tog emot produkterna.

För att åberopa din ångerrätt måste du kontakta oss
Zoobio GmbH, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlin, Tyskland
Faks: 030 208 478 250
Email: [email protected]

Med ett brev som utförligt och tydligt förklarar dina intentioner att säga upp kontraktet via brevpost, fax eller email. Du får gärna använda det bifogade formuläret, men det är inget krav. Det är tillräckligt att du meddelar oss skriftligt angående uppsägningen innan ångerrättsperiodens slut.

Konsekvenser av uppsägningen

Om du säger upp detta kontrakt är vi skyldiga att återbetala dig hela summan inklusive fraktkostnad (med undantag från ytterligare fraktkostnader som uppstått av att du valt ett fraktalternativ som vi inte rekommenderat) inom 14 dagar från att du meddelat oss om att du vill nyttja din ångerrätt. Pengarna betalas tillbaka via samma betalningsmetod som du använde dig av vid den initiala betalningen för produkterna, om vi inte kommit överens om annat. Under inga omständigheter blir du debiterad för ytterligare avgifter till följd av att du nyttjat din ångerrätt.

Undantag från ångerrätt

Det finns lagbundna undantag mot ångerrätten (§ 312g BGB), men vi praktiserar endast en av dessa: ångerrätten gäller inte för specialbeställningar av varor anpassade efter kundens behov, som inte redan fanns tillgängliga vid beställningen i vårt lager.

Ångerrätten gäller inte för varor om dessa (efter att du mottagit dem) i enlighet med deras specifika natur inte går att separera från andra varor.

Ångerrättsformulär:

(Om du vill säga upp ditt kontrakt, vänligen fyll i formuläret nedan och skicka det till oss)


- Till: Zoobe GmbH, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlin, Tyskland, Faks: 030 208 478 250, e-post: [email protected]
- Detta är för att säga upp kontraktet som jag/vi ingick för köpet av följande varor (*)/leveransen av följande tjänster (*)
- Beställt den (*) / mottagit den (*)
- Köpares namn
- Köpares adress
- Köpares signatur (endast nödvändigt om formuläret skickas via brevpost)
- Datum
________
(*) Fyll i

3. Kostnader, leverans och frakt

Kostnader inom Sverige:

För beställningar  tillkommer en fraktkostnad på 85,00 kr.

Fraktkostnader utanför Sverige:


Följande fraktkostnader till utlandet är inte baserade på beställningens totala värde och de måste alltid betalas.

85.00 kr
för Sverige

I alla priser ingår 25% moms.

Obs: Om din beställning överskrider 30 kg i vikt så kommer fraktkostnaden att beräknas individuellt. Vi kontaktar dig för att förtydliga uppgifterna.


Leveranstider:

Redo att skickas inom 24 timmar
Leveranstid 1-2 arbetsdagar.

Redo att skickas inom 2-3 dagar
Leveranstid 3-4 arbetsdagar.

Redo att skickas inom 3-5 dagar
Leverantstid 4-5 arbetsdagar.

Information om tullavgifter, klicka hier.

4. Betalning

Förskottsbetalning:

Den totala summan måste överföras till vårt bankkonto.
Bruk: ordernummer
Du får ett ordernummer via email efter att du lagt din beställning, och du kommer se ordernummret på vår hemsida direkt efter att du tryckt på "beställ". Vi skickar din beställning efter att summan kommit in på vårt bankkonto. Detta tar normalt sett 3 arbetsdagar.

Kreditkort:

Efter att du valt kreditkort som ditt betalningsalternativ klickar du på köp. Du omdirigeras då till en säkerhetssida där du skriver in dina kortuppgifter, sedan klickar du på bekräfta. Ditt kort kommer debiteras när du klickat på "bekräfta köp" knappen.

PayPal:

När du har skickat din beställning kommer du omdirigeras till PayPal. Logga in och utför betalningen. För att kunna betala via PayPal behöver du ett PayPal konto. Detta innefattar inga extra avgifter för dig.

Direktbetalning:

Direktbetalning är en direkt pengaöverföring från betalningsnätverket AG. Med direktbetalning kan du enkelt överföra pengar medans du utför din beställning. Efter att du slutfört din direktbetalning får vi omedelbart en bekräftelse. På detta vis kan vi omdelbart skicka dina varor förutsatt att vi har dem på lagret - du kommer med andra ord få dina varor snabbare.

Trustly:

Trustly erbjuder bankbetalningar och överföringar på ett säkert, enkelt och snabbt sätt mellan konsumenter och e-handlare. Betalningar och överföringar med Trustly sker direkt. Det är alltid gratis att använda Trustly och kräver ingen registrering från dig som användare. Trustly är en betalningsmetod som gör att du kan betala med din internetbank utan att behöva lämna e-butiken. Betalningen initieras med din internetbanks vanliga inloggningsuppgifter. Du väljer det konto som du vill betala från. Bekräfta betalningen med din internetbanks vanliga inloggningsuppgifter.

Information för kunder hittar du här.

5. Bevarande av titel

Varorna är vår egendom tills dess att de är fullständigt betalda (Bevarande av titel § 455 BGB).

6. Garanti

Garantiföreskrifter som reguleras av lag gäller. Garantiföreskriften gäller i 24 månder och börjar från och med att du tagit emot varorna. Garanti gäller inte vid skador orsakade av normala förslitningar, felaktig användning och oansvarigt bruk. Garanti gäller inte för defekter eller skador orsakade av oansvarigt bruk eller genom avvikelser från angivna instruktioner. Garantin blir ogiltig om du ändrar eller reparerar delar, eller låter någon annan ändra eller reparera delar som inte har auktoriserats av oss på sådant vis att defekten eller skadan blir värre. Om du måste använda din garanti har du rätt till reparation eller borttagning av skadorna eller leverans av en helt ny vara. Vill du mottaga en likadan vara i felfritt skick är det möjligt att få en ny vara med ett högre värde om du har en rimlig anledning. Du har även rätt att avbryta kontraktet och få pengarna tillbaka, men endast om din förfrågan görs inom rimlig tid eller om vi misslyckas med att leverera en ny vara vid två tillfällen. Om det finns ytterligare garantier du kan kräva från tillverkaren förutom den vi tillhandahåller specificeras detta i produktbeskrivningen. Denna garantin är endast giltig för den specifika produkten.

Följ Zoobio
 • Twitter
 • Google+
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Expertkunnig support
Om Zoobio
Säkert köp
 • Snabb frakt
 • Köparskydd
 • Dataskydd
 • Säker betalning via SSL-kryptering
 • Bästa priser
Säker betalning
 • VISA
 • PayPal