Mat för sällskapsdjur från Soopapets

Stort urval av Soopapets

Soopapets djurproduktstillverkare presenterar sig. Du hittar mer information här om varumärket Soopapets och deras produkter för djur. Zoobio erbjuder bra priser på alla produkter tillverkade från Soopapets.

Hur mycket rekommenderas Soopapets produkterna? Läs de senaste Soopapets kundrecensionerna.

Dela dina upplevelser med Soopapets produkter. Dela med dig av dina upplevelser för att göra det enklare för andra Zoobio kunder att välja mellan våra produkter.

0
0
0
0
0

Soopapets webbbutik

* Pris inkl. moms * Leveransvillkor
Produkter från Soopapets

Information om tillverkare av djurartiklar Soopapets

Varumärket Soopapets dök upp i Irland år 2010. Företaget tillverkar vegetariska tuggsaker till hundar. Grundaren av varumärket - en profesionell hundryktare - upptäckte att fler och fler hundar drabbades av sjukdomar, som uppkom på grund av obalanserade dieter: diabetes, allergier, övervikt, etc. Det är anledningen till varför hon bestämde sig för att göra nytt tuggodis - allergivänliga, kalorisnåla och väldigt goda. Produkterna från Soopa tillverkas av naturliga frukter och grönsaker så de är en mycket bra källa av näringsämnen och vitaminer.

Soopapets Produkter

Produkterna från Soopa presenteras i tre produktserier:

 • Med papaya - saftigt och näringsrikt godis med en tropisk smak som passar alla hundar. Det här godiset innehåller papain som förbättrar matsmältningen. Papaya erhåller dessutom fantastiska anti-parasitiella drag.
 • Med kokosnöt - en utmärkt källa av aminosyror och fibrer. Kokosnötter är kända för dess anti-bakteriella, anti-svamp och anti-parasitiella drag. Det har även en positiv inverkan på matsmältningen av kalcium och magnesium som behövs för att djurets tänder och ben ska bli starka.
 • Med sötpotatis - det nyttigaste godiset från Soopa. Sötpotatis innehåller användbara bakterier som hjälper till att justera matsmältningen. Det här godiset passar hundar som har känsliga magar perfekt. Den hårda och grova texturen på godiset hjälper till att rengöra tänderna mer effektivt.
Fördelar med produkter från Soopapets

Soopapets tuggodis är organiska produkter som inte innehåller några konserveringsmedel eller kemiska tillsatser. De innehåller inga spannmål eller extra fetter. På grund av det är godiset från det här varumärket perfekt till husdjur som tenderar att bli allergiska eller lider av sjukdomar i mage och njurar. Du kan även ge produkterna från Soopapets till hundar med diabetes.

Snacks från Soopa är handgjorda från färska grönsaker och frukter, de innehåller särskilda jäsningsproidukter - enzymer - som höjer metabolismen. I vanliga köttdieter finns det ganska snålt av just det ämnet. De vegetariska godsakerna från Soopapets kommer bli en utmärkt källa till alla dessa viktiga ämnen.

Köp Soopapets Online

I onlineshoppen Zoobio kan du köpa Soopapets snacks till mycket bra priser. Beställ godis från Soopa på en gång - missa inte din chans att skämma bort ditt husdjur med aptitretande och delikata godsaker!

Följ Zoobio
 • Facebook
 • Facebook

BIO - de - oko - 006 de - oko - 006

Expertkunnig support
Om Zoobio
Säkert köp
 • Snabb frakt
 • Köparskydd
 • Dataskydd
 • Säker betalning via SSL-kryptering
 • Bästa priser
Säker betalning
 • VISA
 • Mastercard
 • PayPal