Elektroniske Sager i Teoretisk datalogi

Link: http://about.eptcs.org/

Elektroniske Sager i Teoretisk datalogi (EPTCS) er et internationalt, peer-reviewede open access mødested for den hurtige elektroniske offentliggørelse af sagen, workshops og konferencer, og Festschriften, osv, i det generelle område af teoretisk datalogi, fortolkes bredt.

Vi opkræver ikke forfattere eller arrangører for elektronisk offentliggørelse i EPTCS på nogen måde. Hvis det er svært-kopier af sagen er ønskede, arrangører har mulighed for at tilrettelægge udskrivning af sig selv eller at drage fordel afstandard kontrakter, vi har gjort med flere udskrivning huse. Copyright på alle papirer er bevaret af forfatteren, og fuld tekst elektronisk adgang til alle papirer er frit til rådighed, uden at det er nødvendigt for registrering eller abonnement. Permanent lagring af EPTCS indhold sikres ved at tilrettelægge serien som en overlejring af it-Forskning Repository (CoRR): se arXiv.org. Hertil kommer, at en udskrevet version af hele serien er tilgængelig for abonnenter.

EPTCS er udgivet af Åbn Udgivelse Association. Forfatterne er nødt til at underskrive denne ikke-eksklusiv licens til at distribuerederes papir.

Kontrol

Arrangører kan finde anvendelse for offentliggørelse af sager eller Festschriften som et problem af EPTCS ved at udfylde denne formog skriftligt til et medlem af vores redaktion, hvis videnskabelige interesser, der er tættest til emnet for den pågældende event. Sådan en ansøgning skal indeholde en detaljeret beskrivelse af den måde, hvorpå de papirer, der anses for offentliggjort på dette problem er at være referee. Ansøgning vil kun blive godkendt, hvis vi har tillid til den begivenhed til konsekvent at vælge videnskabelige artikler af høj kvalitet. Denne tillid kan være indpodet gennem arrangørerne af begivenheden, programmet udvalgets medlemmer, og (hvis relevant) kvaliteten af tidligere udgaver. Når et program er blevet meddelt, refereeing er helt overladt i hænderne på de udvalg, der er nedsat til dette formål af arrangører, og vores personale vil udføre en hurtig kontrol af format og indhold.

Pre – og Post-sagen

Workshops og konferencer kan vælge mellem de sager, der vil være online, når begivenheden finder sted, eller post-sagen, som vil blive vist efter den begivenhed, hvilket giver forfatteren mulighed for at indarbejde indsigter, der er indsamlet under den begivenhed i deres papirer. I sidstnævnte tilfælde, volumen redaktører forventes at offentliggøre sagen i EPTCS senest et år efter begivenheden. Redaktionen forbeholder sig ret til at gribe ind, hvis en forsinkelse indtræffer, for eksempel, ved at udnævne nye volumen redaktører.

Uanset, hvilken løsning der er valgt, vi også lette generation af pdf-sagen ud af forfatter-leveres LaTeX kilder til at udskrive og distribuere ved arrangementet. Sådan udskrives en procedure kan gå forud for den officielle online sagen, og kan også indeholde yderligere materiale.

Anerkendelse af Support

EPTCS taknemmeligt anerkender økonomisk støtte fra ETAPS, website hosting af School of Computer Science and EngineeringUNSW, Australien, og støtte i form af NICTA, Australien.

Informationer til Forfattere og Arrangører

Kun de originale papirer vil blive taget i betragtning: manuskripter er godkendt til revision med den forståelse, at det samme arbejde er ikke blevet offentliggjort, ej heller er i øjeblikket indgivet, andre steder. Men, den fulde version af udvidede abstracts offentliggjort i EPTCS, eller om væsentlige ændringer, kan senere blive offentliggjort andre steder. mere