Konrad Zuse Black Box vs. Vitrine

Link: http://cyberniklas.de/pongmechanik/

Da Konrad Zuse begyndte at bygge den første Computer i 1935, verden set anderledes ud. Fremkomsten af digital teknologi, der endnu ikke havde begyndt, Mekanik og teknik. Og så er det ikke overraskende, at Zuse byggede sin første Computer, der helt mekanisk. Computeren har også arbejdet uden strøm, kan det være, der drives med et spil. I hans senere maskiner, Zuse erstattet de enkelte dele (første regnemaskine, senere også-hukommelse) med brugte telefon relæer. Et relæ er en forholdsvis simpel elektromekanisk enhed, der kan tage to stater. Så det er Ideelt til at behandle og gemme binære data. Hertil kommer, at driften af en telefon relæ er åbenlyst synlige og let at forstå for hver person – endda uden de store tekniske viden. Den Autodidakt Zuse havde ikke de store tekniske viden, i det mindste så langt som el-ingeniør pågældende. Men han havde en stor visuel fantasi. Derfor opførelsen af relæ kom til ham, og han konstruerede computere, der er baseret på disse mekaniske afbrydere.

Zuses Z4

I modsætning til dagens computere, Zuse ‘ s maskiner ikke skjule deres indre liv bag ark metal, men præsenterede det i et udstillingsvindue. Skift drift af relæer var synlige gennem glasdørene af skabene, og Det er Forbundet klipning blev hørt højt. Computing proces udviklet en fysisk tilstedeværelse, og du kan bogstaveligt talt erfaring Computeren, mens du arbejder. I dag er computere, og på den anden side, er bygget som en Sort Boks, som et System, der ikke kan blive kigget på, og helt sikkert ikke er fuldt forstået. Man kan afslutte med at konstatere, input og output på den adfærd, men det egentlige arbejde proces, der sker i hemmelighed. Jeg ønsker ikke at sige, at alle kan forstå driften af Konrad Zuse ‘ s computer, men i det mindste du kan se drift – og på en eller anden måde forståeligt.

Fra abstraktion til realisme

Pong Prototype

Når Nolan Bushnell lancerede den første Pong i 1972, og succesen var enorm. Håndteringen af de meget abstrakte og uafhængig digital version af en tennis spil var imponerende hurtig til at forstå, og de spil, der tilbydes mulighed for at påvirke de begivenheder, der på en tv-skærm – et Medium, der har hidtil kun været med til at skildre virkeligheden – i realtid. Den virtuelle virkelighed skabt af det digitale spil, er mere og mere i tråd med den realistiske billede verdener, vi kender fra tv. Forskellen mellem en Playstation fodbold spil og TV fodbold udsendelse i form af visuelle og auditive kvalitet er ikke længere gode. Det bliver mindre med hver ny Generation af spilkonsoller. Et tilbageblik viser, hvordan gradvist første farve, så Pseudo-tre-dimensionalitet, og endelig “rigtige” tre-dimensionelle billede, blev etableret. Udvikling af lyden var parallelt: de monotone pick-up af første periode har nu givet vej til en fuld Surround sound.

Pac Man Modulver-pack

Ikke desto mindre, Grænseflader, der er forblevet stort set uændret. Det spil er stadig styres af en Controller, hvis form har intet at gøre med indholdet af de spil, spillet er stadig opfattes som et to-dimensionalt billede på en mat skærm, og de fremskridt, der er begrænset til at foretage den billedkvalitet, der er mere realistisk. Ikke desto mindre, så konkret som det er, denne udvikling ser ud til at være afgørende for gameplay. Endelig, langt nyere end gammel video spil er spillet. Og spil fra de tidlige dage som Pong eller Pac-Man får en ny Status: de opfattes som et Symbol på video spil par excellence.

Pong mekanik –
Fascinationen af den Oprindelige

Sammenligningen af disse to modsatrettede udviklinger, der er interessant: på den ene side, der er den Computer, som har vist sig fra sin fysiske tilstedeværelse er dybt rodfæstet i virkeligheden, og er blevet en abstrakt grå boks med i sidste ende usynlige indhold. De elektroniske komponenter i sit indre er så små, og fungere så hurtigt, at den behandling af oplysninger helt undslipper vores opfattelse. På den anden side udviklingen af video spil forsøger at gå den modsatte vej og bruger den samme Computer til dette formål: the video game opløser fra sine rødder i abstraktion, og som ønsker at vinde fodfæste i virkeligheden.

Pong-mekanik

Sammenligningen af disse to modsatrettede udviklinger, der er interessant: på den ene side, der er den Computer, som har vist sig fra sin fysiske tilstedeværelse er dybt rodfæstet i virkeligheden, og er blevet en abstrakt grå boks med i sidste ende usynlige indhold. De elektroniske komponenter i sit indre er så små, og fungere så hurtigt, at den behandling af oplysninger helt undslipper vores opfattelse. På den anden side udviklingen af video spil forsøger at gå den modsatte vej og bruger den samme Computer til dette formål: the video game opløser fra sine rødder i abstraktion, og som ønsker at vinde fodfæste i virkeligheden. Pong mekanik er en helt rigtige spil. Spillet er genereret elektromekaniske måde og består hovedsagelig af fire elementer: Et relæ computer, det mekaniske niveau, bevægelse og kollisionsdetektion, Display, og de akustiske komponenter.

Relæ computer

Element 1: relæ computer styrer spillet. Det består af en brugt telefon relæer hele, i det ingen halvledere, som transistorer eller mikroprocessorer blev brugt. I modsætning til moderne elektroniske komponenter, der alle skift processer, der er synlige og hørbare i disse relæer. Element 2: lytninger af Bold og bat, samt kollision forespørgsler, tage plads i en metalramme under en glasplade. Hver bevægelige dele har en mekanisk pendant, som er flyttet af elektriske motorer. Hvis disse dele kolliderer, kontakter er lukket, og relæer i Computeren og derefter ændre retning af rotation af motorerne.

Mekaniske Grundlag

Element 3: bevægelsen af de mekaniske dele overføres til Skærm via ledninger og styrerullerne. Displayet består af to glasplader, der er fordelt lidt fra hinanden. Den nederste glasplade, som er malet med spilleregler. Bolden bevæger sig mellem glasplader, en hvid plastik-pladsen led med sorte snore. På den øverste glasplade, de to klubber flytte, to hvide plastik rektangler, der er også styret af ledninger. De punkter, der er angivet af fordybninger i banen maleri med to pladespillere.

Lyd-skoven

Element 4: lyden er produceret med to lyd-Skoven, som er ramt af den bevægelige suspenderet kernen af to elektromagneter. Computeren styrer disse to elektromagneter.Tilsammen er disse fire elementer, der giver en nøjagtig kopi af det klassiske Pong. Men de er langt mere: Spillet enhed er udvidet med en fysisk forståeligt og fysisk forståeligt niveau. Til det egentlige spil sjove kommer fascinationen af forståelige mekanik. Den klassiske video spil inspirerer to gaming modstandere. Pongmechanik trækker ud, uskyldige tilskuere i sin magi. Du har ret til at undersøge mekanikken i spillet ned til mindste Detalje.