Sådan Gendanne slettede filer

Link: http://www.tech-pro.net/how-to-recover-deleted-files.html

Hvis du har mistet filer fra din harddisk, så gå ikke i panik! Det er nemt at gendanne slettede filer, uanset om du bruger en Windows-PC eller Mac OS. Du kan fortryde sletning af filer med næsten garanteret succes. Det vigtigste er at handle, så snart du indser, at de filer, der er tabt.

Denne artikel vil hjælpe dig med at vælge den bedste måde at gendanne dine slettede filer. Vi anbefaler, at den mest effektive fil opsving software. Du kan downloade vores anbefalede software gratis fra denne hjemmeside, så du kan prøv det og se, om dine filer kan gendannes.

Tech-Pro.net anbefaler denne undelete software:

Hvordan filerne er slettet

Når en fil er slettet fra din computer, det er der ikke rigtig slettet. Det er simpelthen fjernes fra den mappe, filerne i mappen. Det er lidt ligesom at fjerne den navn af et kapitel fra indeks i en bog. Selvom du ikke længere kan se den fil i den mappe, dens indhold findes stadig 100% intakt på dette punkt.

Hvis du bruger Windows, og du har slettet filen ved hjælp af Windows Stifinder, vil filen er blevet flyttet til Papirkurven. Hvis du er Mac-bruger, er det flyttet til Papirkurven. Så længe en fil, der forbliver der, det kan nemt blive gengivet i sin helhed med ingen problemer. Så den første ting at gøre, er at kig i Papirkurven / Papirkurv. Hvis din fil er der brug Gendan er en mulighed, som vil flytte den tilbage til dens oprindelige placering.

Shift-Slettede filer

Hvis du tømt papirkurven, brugt Shift-Delete for at slippe af med filen, slettede den inde fra en applikation, eller der anvendes en anden metode til at fjerne det, at omgås skraldespanden, så er det stadig næsten helt sikkert erstattes. Når du tømmer Papirkurven eller slette en fil ved hjælp af en anden metode, filen er stadig ikke rigtig slettet. Selv om den plads besat af den fil, der bliver til rådighed for videreanvendelse af andre filer, er det ikke blive re-brugt lige væk, så de data, der indeholdt det vil forblive på din harddisk for nogle tid til at komme og kan udvindes ved hjælp af software, der ved, hvad de skal kigge efter.

Chancerne for inddrivelse

Fordi operativsystemet ikke umiddelbart genbruge plads fra slettede filer, og en fil, der kan inddrives, eller unerased lige efter det er gået, og i lang tid bagefter. Jo før du forsøger at gendanne dine slettede filer, jo større er dine chancer for succes. Jo længere du forlader det, jo mindre chance har du for at få data tilbage, fordi i sidste ende alle eller nogle af de rum, der holdt dine tabte data, vil den blive genbrugt af en anden fil.

Chancerne for helbredelse afhænger også af, hvor fyldt din computers harddisk. Windows forsøger at undgå re-bruger diskplads, der er for nylig blevet frigivet at give recovery software er en bedre chance for at arbejde. Men fyldigere et drev, før det frie rum, som kommer til at blive brugt af andre filer.

Hvis du har defragmenteret harddisken, da filen blev slettet, så vil det alvorligt skade chancerne for en vellykket genopretning. Nuværende filer er blevet flyttet ind i den frie plads ved at slette filer i rækkefølge for at reducere fragmentering, hvilket gør det meget mindre sandsynligt, at undelete software vil være i stand til at finde noget nyttigt.

Inddrive slettede filer

Værktøjer, der kan hjælpe dig med at genopretter filer er ikke leveres som standard i ethvert operativsystem. Så for at gendanne slettede filer, du skal bruge undelete software fra tredjepart. Recovery kan ikke garanteres, at de grunde, der er anført ovenfor, men valg af produkt, kan påvirke chancerne for succes. Sætte simpelthen, at nogle programmer søg mere grundigt.

Genopretter software forstår, at de interne dele af systemet, der anvendes til at gemme filer på en disk (file system) og bruger denne viden til at finde den diskplads, som var besat af en slettet fil. Fordi en anden fil, kan have brugt nogle eller alle af disse diskplads der er ingen garanti for, at en fil, der kan inddrives, eller hvis det er, at det ikke har lidt nogen korruption. Men fordi rummet ikke bruges igen lige med det samme, at der er en meget god chance for, at du vil gendanne den slettede fil 100% intakt. Folk, der bruger genopretter software er ofte forbløffet over at finde, at det finder filer, der blev slettet, måneder eller endda år siden. Den bedste genopretter programmer giver dig en indikation af chancerne for at inddrive en fil intakt og endda give fil seerne, så du kan tjekke indholdet før opsving.

Undelete software til Windows

ssEfter en vurdering af mange forskellige produkter, vi har fundet, at Uneraser er den bedste slettede filer opsving software til Windows. Uneraser bruger dybt søg metoder og avancerede opsving algoritmer til at give dig den bedst mulige chance for at gendanne dine filer. Det har også kraftfulde værktøjer, herunder miniature for alle filer, som giver dig mulighed for hurtigt at identificere de filer, du har brug for at gendanne. De fleste andre produkter, der genopretter har kun begrænset visning, kapaciteter, som tvinger dig til at spilde tid på at inddrive filer, før du kan undersøge dem og se, om de er, hvad du ønsker.

Uneraser har den bredeste vifte af indbyggede “hvad-du-ser-er-hvad-du-får” – seere til at lade dig fuldt ud at undersøge de filer, den finder inden recovery. Du kan prøve det uden risiko. En gratis prøveversion kan du se for dig selv, om det kan gendanne de filer, du har mistet. Hvis en fil, der ser perfekt ud på beskueren, så er recovery er 100% garanteret.

Undelete software til Mac OS

ssfor At gendanne slettede filer fra en Apple Mac, anbefaler vi, Data Rescue 3. Data Rescue 3 er en kraftfuld Mac data recovery software, der kan påberåbes for at gendanne dine filer, hvis det overhovedet er muligt. I virkeligheden, det bruges af mange professionelle data recovery service.

Data Rescue 3 software nu har en smart ny brugergrænseflade og opgraderet søgealgoritmer, der kan genkende mere end 100 populære filtyper for bedre inddrivelse resultater. Du kan downloade en gratis prøveversion, så du kan se for dig selv, om dine tabte filer kan gendannes uden omkostninger. Du kan også anmode om en bootbar DVD-billede, der kan bruges til at gendanne filer fra en computer, der ikke vil starte.

Hvis du er i stand til at forbinde din Mac harddisk til en Windows-PC, så du kan bruge Windows-baserede Uneraser for at udføre data recovery på det. Uneraser kan gendanne slettede filer fra Mac HPFS+ og Linux ext2 – /ext3-filsystemer samt FAT og NTFS.

Gemme de gendannede data

En af de kardinalpunkter regler for data recovery er, at man aldrig må skrive til disk, der indeholder de filer, du vil gendanne. Dette er fordi alt, hvad der bliver skrevet til den kørsel, der potentielt kunne være skrevet til den plads, der var i besiddelse af en e data, du håber at komme sig. Du skal gemme de filer, der er blevet tilbagebetalt til et andet drev end det, de var kommet fra. Dette kunne være et eksternt drev eller et netværksdrev, endnu en USB memory stick.

Alle genopretter software-produkter, der Tech-Pro.net anbefaler, bliver du bedt om at gemme gendannede data til en anden placering. Blandt Windows undelete værktøjer Uneraser skiller sig ud som det produkt med det største antal af muligheder for at gemme gendannede data, for maksimal bekvemmelighed. Du kan brænde filer direkte til en skrivbar CD eller DVD uden oprettelse af midlertidige filer på harddisken, eller endda gemme filer til en FTP-server.